Van Kaathoven Groep

Corporate site voor van Kaathoven succesvol gelanceerd

Van Kaathoven Groep website

Van Kaathoven is een familiebedrijf uit het zuiden van het land met één grote passie: Ze zijn weg van afval. Wat anderen als vuilnis, troep en puin beschouwen, ziet Van Kaathoven als een bron van nieuwe grondstoffen en mogelijkheden. De nieuwe website van Van Kaathoven is gebaseerd op een template waar redacteuren zelf kunnen spelen met de layout. De redacteur kan kiezen voor een 2 koloms- of 3 koloms-grid. In deze grid kan de redacteur zelf blokken met content plaatsen en indien nodig de volgorde van de blokken aanpassen. De website is volledig responsive (mobile first) opgebouwd.

Over Umbraco CMS

Umbraco is sinds 2005 een immer groeiend CMS en kent inmiddels wereldwijd meer dan 730.000 actieve installaties waar gebruikers dagelijks actief zijn met het onderhouden van hun digitale kanalen.

Het Umbraco CMS is voor de redacteur / online marketing specialist makkelijk in gebruik en kent in Nederland veel gebruikers. En het heeft de erkenning van Emerce als nummer 1 open-source CMS. Een mooie bevestiging van het succes van Umbraco is het wapenfeit dat Umbraco vele awards heeft binnengehaald in 2021!

Wil je meer weten over het Umbraco CMS? Neem dan gerust contact met ons op voor een demo. Bel of vul het onderstaande formulier in.

Kennismaken met een kop koffie?

Pascal van Assendelft LR

Stel je vragen aan Pascal Account & Projectmanager

Wil je een vraag stellen of een kennismaking plannen?
Vul onderstaand formulier in.

Bedankt voor het invullen van het formulier. Jouw bericht is goed verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.