Van Kaathoven Groep webshop ontwikkeld

Voor onze klant Van Kaathoven Groep hebben we in hun Umbraco website een webshop functionaliteit ontwikkeld, waarin zakelijke of particuliere klanten verschillende soorten afvalcontainers kunnen bestellen.

Van Kaathoven Groep webshop

Bij het familiebedrijf Van Kaathoven Groep houdt men van afval. Waar de meeste mensen troep zien, ziet Van Kaathoven een letterlijke berg aan grondstoffen. Het doel van de organisatie is om het de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken van hun afval af te komen.

Van Kaathoven Groep webshop

Om dat voor elkaar te krijgen hebben wij een webshop voor het bestellen van afvalcontainers ontwikkeld. Particulieren in Noord-Brabant en Limburg kunnen nu eenvoudig online een afvalcontainer bestellen en direct afrekenen via iDeal. De oplossing is gebouwd met Angular en een API koppeling waarmee de data wordt opgehaald en weggeschreven. De webshop maakt gebruik van Mollie als Payment Service Provider om de iDeal koppeling mogelijk te maken. Dit project is samen met onze partner We're someone ontwikkeld.

Over Umbraco CMS

Umbraco is sinds 2005 een immer groeiend CMS en kent inmiddels wereldwijd meer dan 730.000 actieve installaties waar gebruikers dagelijks actief zijn met het onderhouden van hun digitale kanalen.

Het Umbraco CMS is voor de redacteur / online marketing specialist makkelijk in gebruik en kent in Nederland veel gebruikers. En het heeft de erkenning van Emerce als nummer 1 open-source CMS. Een mooie bevestiging van het succes van Umbraco is het wapenfeit dat Umbraco vele awards heeft binnengehaald in 2021!

Wil je meer weten over het Umbraco CMS? Neem dan gerust contact met ons op voor een demo. Bel of vul het onderstaande formulier in.

Kennismaken met een kop koffie?

Pascal van Assendelft LR

Stel je vragen aan Pascal Account & Projectmanager

Wil je met ons werken? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Bedankt voor het invullen van het formulier. Jouw bericht is goed verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.