Kentico site van de maand!

Health Valley haar website is gerealiseerd door Xuntos in samenwerking met DplusM. De organisatie Health Valley gebruikt Kentico als onderliggend webcontent management oplossing.

Iedere maand vinden de zogenaamde "site van de maand" verkiezingen plaats zo ook deze maand. Xuntos is erg trots om mede te delen dat we in januari 2020 zijn geselecteerd met de productie van de Health Valley website.

Health Valley Netherlands is een innovatienetwerk voor Life Sciences & Health. Bedrijven, zorginstellingen, kennisinstellingen en overheden ontmoeten elkaar, verbinden en versterken elkaar via Health Valley. Door innovatie, markt en ondernemerskracht te combineren, geven Health Valley-partners de gezondheidszorg een onmiskenbare boost.

Xuntos ontwikkelde de website samen met hun partner DplusM, die zorgde voor het ontwerp. Ze kozen destijds voor Kentico vanwege de snelle implementatietijd en de intranet-functionaliteiten. Partners van Health Valley kunnen verschillende onderwerpen bespreken via een gesloten omgeving.