Xuntos breidt uit met Marc Gutlich als partner

Xuntos (geleid door Jan Willem Bergsma en Michiel van Nieuwkerk), wil haar positie in de Nederlandse markt uitbreiden en heeft Gutlich aangetrokken om deze ambitie samen mee te realiseren.

Jan Willem; ‘Marc is een selfmade starter, met veel kennis en ervaring in onze markt. Marc motiveert en inspireert medewerkers en klanten. We zien uit naar een goede samenwerking en groei van Xuntos.

Gutlich heeft de laatste periode gewerkt als Head of Sales bij We are you in Rotterdam en als directielid van Estate Digital waar hij verantwoordelijk was voor commercie. 

Gutlich; ‘Het is inmiddels een tijd geleden dat mijn bureau Gengu door Estate Digital is overgenomen. Het kriebelde weer om te gaan ondernemen. Xuntos bood mij hiervoor de kans.’ 

Gutlich ziet volop mogelijkheden in de markt voor gespecialiseerde technologie partners zoals Xuntos. De vraag naar bureaus die focussen op techniek en innovatie onder de motorkap van digitale oplossingen neemt alleen maar toe. Xuntos heeft een goed team en netwerk opgebouwd waar ik een goede bijdrage aan kan leveren.

Marc Gutlich start per 1 januari 2020 als partner bij Xuntos.