Co Creatie van software

Innoveren en versnellen met een digitaliseringsslag, in je markt bedrijf of kansen en mogelijkheden zien. We weten dat stilstaan geen optie is, want onze wereld wordt door automatisering en digitalisering continue en steeds anders. Ga je dan voor een standaardoplossing, een hybride vorm of maatwerk?

Xuntos team overleg open ruimte LR

Standaard software pakketten worden ontwikkeld voor een grote markt en duwen je vaak als organisatie in een richting. Hetgeen concreet betekent dat je bedrijfsproces zich confirmeert aan de software in plaats van andersom.

Co-creëren van software

Als je dan wilt digitaliseren zorgen dit soort legacies voor beperkingen en dan is het co-creëren van software antwoord op je vraag.

Wij brengen graag onze beide werelden bij elkaar. Jij, als mogelijke opdrachtgever kent de processen en verbindingen. Wij brengen ons analytische vermogen en ontwikkeling capaciteiten in om de gewenste software en/of online toepassingen te realiseren waarmee je je organisatie op voorsprong zet.

Co-creatie van software is niet van: "U vraagt wij draaien" maar draait om visie, ambitie, risico en realisme. Wij zijn een partner in business. We durven verantwoord risico te nemen gebaseerd op een uitvoerige haalbaarheid analyse, want het co-creëren van software/online oplossingen is iets anders dan het inhuren van een team "as a service of consultancy" middels detachering.

Wat zijn de voordelen

  • Maatwerk betekent 100% organisatie specifiek en je betaalt voor de gewenste functionaliteit
  • Dankzij een rijke bibliotheek aan herbruikbare functionaliteiten, architectuurprincipes en software componenten kunnen we veel tijd winnen en budget besparen
  • Nauwelijks of geen jaarlijkse of initiële licentiekosten
  • Middels inzet van Opensource technologie en visie is continuïteit gewaarborgd en open en schaalbaar voor toekomstige nieuwe wensen/aanpassingen.

Aanpak werken aan resultaten doen we iteratief

Het ontwikkelen van de software is een wederzijdse inspanning waarin de Agile werkwijze (scrum/Kanban) ideaal geschikt voor is. Een intensieve samenwerking waar wij in 2 wekelijkse releases vorm geven aan de software.

Inhouse of op locatie met zelfsturend team

We werken vanuit locatie of inhouse met een multidisciplinair zelfsturend team aangevuld met een flexibele schil van bedrijfskundigen, UX specialisten en uiteraard een ervaren scrum master.

Voortgang doen we twee wekelijks met kitchen reviews en test & adapt sessies. Hiermee creëren we overzicht en blijven op snelheid om het gewenste doel te behalen.

Dankzij deze werkwijze kunnen we ons focussen op de ontwikkeling van innovatieve software die gebruiksvriendelijk is en gebruik maakt van de nieuwste technologieën.

Kennismaken met een kop koffie?

Pascal van Assendelft LR

Stel je vragen aan Pascal Account & Projectmanager

Wil je een vraag stellen of een kennismaking plannen?
Vul onderstaand formulier in.

Bedankt voor het invullen van het formulier. Jouw bericht is goed verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.