Xuntos Developer 2 LR

Umbraco

Ervaar De voordelen van Umbraco

  • Gebruiksvriendelijke en eenvoudig content beheer.
  • Geschikt voor complexe websites en applicaties.
  • Open-source en .NET, een high-performance en cross-platform technologie.

Umbraco is een veilig en flexibel CMS die makkelijk en intuïtief in gebruik is. Het systeem is eenvoudig uit te breiden, en gericht op de toekomst. Onze gecertificeerde ontwikkelaars staan voor jou klaar voor een vlekkeloze en snelle Umbraco implementatie.

Umbraco is Veiligheid boven alles

Waarom kiezen onze opdrachtgevers voor Umbraco? Dat is veiligheid. Dit CMS is namelijk gebouwd op het open-source .NET Core framework van Microsoft. Een veilig en high-performance framework dat cross-platform werkt.

Umbraco heeft de ondersteuning van een grote community van ontwikkelaars, waardoor het CMS consistent doorontwikkeld wordt en up to date is. Werkt jouw organisatie met bedrijfsgevoelige gegevens dan heeft de organisatie dus veel profijt bij een online platform als Umbraco.

Umbraco CMS logo
Umbraco back office

Gebruikersgemak voor redactie

Je beheert jouw online platform eenvoudig in het Umbraco CMS. Een duidelijke, zelf in te richten content-boomstructuur.

Xuntos kantoor bovenaanzicht LR

Jouw project met een flexibel cms

De kracht van het Umbraco CMS ligt in zijn flexibiliteit en de eenvoud van opschalen. Voor iedereen die ermee werkt. Van ontwikkelaar tot de redacteur. Extra wensen voor jouw redactie? Umbraco Workflow maakt dat mogelijk. Of wil je een shop inbouwen?

Onze Umbraco specialisten staan voor je klaar en denken met je mee. We bouwen voor jouw organisatie een Umbraco website op maat. Umbraco is open-source Content Management Systeem. Dus geen onnodig hoge licentiekosten.

Wil je Umbraco leren kennen? Plan een gratis demo.

Umbraco Gold Partner

Onze ontwikkelaars kennen Umbraco door en door. Ze zijn Umbraco gecertificeerd en volgen jaarlijks Umbraco trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Ook zijn we Umbraco Gold Partner en kunnen we rekenen op directe ondersteuning van de ontwikkelaars van Umbraco zelf. Zo garanderen we de juiste inrichting van jouw online platform.

Umbraco project met ons starten?

070 - 22 10 530
Umbraco Gold Partner

Deze klanten kozen voor Umbraco

Careyn logo
Health Valley Netherlands logo
Alrijne Zorggroep logo
Het Juridisch Loket logo
Umbraco website verhuizen

umbraco website verhuizen

Wil je jouw bestaande Umbraco website verhuizen? Umbraco CMS is open-source. De basis code is openbaar en bekend. Een bestaande website die ontwikkeld is in Umbraco kunnen we overnemen van jouw huidige leverancier. Dit kan in zeer korte tijd als dat nodig is.

Jouw bestaande omgeving kunnen we vervolgens analyseren, verder ontwikkelen en optimaliseren. Wil je meer weten over Umbraco website verhuizen, neem dan even contact met ons op.

Umbraco Ervaar Umbraco zelf

Xuntos is het Umbraco bureau van Den Haag. Onze developers zijn gespecialiseerd in Umbraco en kunnen iedere technische uitdaging aan met dit krachtige systeem. Zo kun je bij ons ook terecht voor de volgende diensten:

Jan Willem Bergsma LR

Kennismaken met een kop koffie?

Pascal van Assendelft LR

Stel je vragen aan Pascal Account & Projectmanager

Wil je een vraag stellen of een kennismaking plannen?
Vul onderstaand formulier in.

Bedankt voor het invullen van het formulier. Jouw bericht is goed verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.