About Header
wie zijn wij

Xuntos ontwikkelt maatwerk software, sites, shops en webapplicaties

Samen werken, doen wij agile, met onze klanten aan hun projecten. Gebruiksgemak, veilig, performance, innovatief en efficiency zijn onze sleutels voor een succesvol project en samenwerking.

Caballero fabriek, huis van Xuntos

Xuntos Over ons

Sommige zeggen, een technisch internetbureau met enthousiaste techies, anderen houden het bij ‘nerds’. Wij zelf, houden simpelweg van bedenken en programmeren aan digitale oplossingen. Onze samenwerking kan in projectvorm, als team op locatie of als tijdelijke expert. Dit doen we al sinds 2010, vanuit de CabFab in de Binckhorst Den Haag voor een mooie trouwe klantenkring.

Over Xuntos in Cabalerro Fabriek Den Haag
Working together

samen geloven wij in

Met experts programmeren aan digitale oplossingen die onze relaties ondersteunen in het overtreffen van hun doelstellingen. Focus op techniek, veiligheid, samenwerken en gebruiksvriendelijkheid.

techniek Wat we doen

Xuntos is expert in het ontwikkelen van digitale oplossingen en maatwerk software voor relaties alswel een strategische technologie partner voor andere bureaus alswel een uitbreiding van client-side interne teams .  

Onze way of working is agile en altijd in de partnermodus en zeker geen klant – leverancier relatie, want dat maakt het echte verschil

Meer weten over wat we doen?

070 22 10 530
Xuntos is specialist in Umbraco platform

Xuntos Expertise en platformen

Xuntos komt graag op je vizier want we helpen je graag verder digitaal. Onze ervaring omvat tientallen jaren ervaring, dus als het gaat om complexe integraties, interfaces, op maat gemaakte software/systemen, de implementatie van opensource CMS Umbraco of het samenvoegen van legacy systemen tot een samenhangende uniforme digitale oplossing.

Xuntos helpt u graag bij het ontwikkelen van .NET gebaseerde oplossingen.

Fullservice, jazeker we werken met strategische partners samen zodat u de beste werelden bij elkaar vindt.

Xuntos Ontzorgen en Hosting

Niet alleen tijdens de ontwikkeling ook na de oplevering werken we continue samen aan het verder doorontwikkelen van de digitale oplossingen of maken we het verschil door u en uw organisatie te ontzorgen middels onze professionele servicedesk, monitoring en Azure hosting.

Hosting doe je bij Xuntos
"Wij ontwikkelen met liefde aan digitale oplossingen,"
Teaser Image

Kennismaken met een kop koffie?

Contact Koffie (2)

Contact Xuntos Sales Director

Wil je met ons werken? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Bedankt voor het invullen van het formulier. Jouw bericht is goed verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.