Alrijne Ziekenhuis

Alrijne ziekenhuis waardevolle online partner sinds 2010

Alrijne Ziekenhuis is onderdeel van Alrijne Zorggroep, waaronder ook de Verpleeghuizen Leythenrode en Oudshoorn vallen. Bij Alrijne Zorggroep werken ruim 3800 medewerkers en staan zo’n 770 bedden, verdeeld over de drie ziekenhuislocaties in Leiden, Leiderdorp en Alphen aan den Rijn.

Met een multidisciplinair scrumteam van concept en design (Mixit) en development (Xuntos) is de website van Alrijne ziekenhuis volledig ontwikkeld op basis van Umbraco en beschikbaar voor alle devices. De relaties tussen de verschillende typen content en weergave van gewone en specialisme-pagina's was de grootste uitdaging.

Xuntos en Mixit werken sinds 2010 samen in het realiseren van diverse Digital Workplace trajecten. Voor diverse klanten hebben we de afgelopen 6 jaar mooie resultaten bereikt. Mixit is vaak de vooruitgeschoven post die strategie, concept, ontwerp en adoptie voor haar rekening neemt. Xuntos richt zich vooral op de technische realisatie. We werken altijd als 1 team samen zodat de opdrachtgever 1 aanspreekpunt heeft.