Faber Group website in Umbraco Cloud

Met trots hebben we de nieuwe werken bij website voor de Faber Group opgeleverd. We are someone zorgde voor het concept en design van de website. Uiteindelijk hebben wij de website in samenwerking met Faber ontwikkeld in Umbraco Cloud.

Faber Group

Faber Group

De Faber Group leveren pallet pooling diensten en producten. In 1891 begon de familie Halbertsma met de productie van houten vaten, geleidelijk stapte ze over op het produceren van houten pallets. Intussen werd in 1935 in Assen een soortgelijk bedrijf opgericht door de familie Faber.

Samenwerking

Medio augustus jl. gingen we samen met WeAreSomeone de samenwerking aan met de Faber Group voor de nieuwe carrière website. De goede samenwerking leverde een fijne werksfeer op die leidde tot een mooie website.

Gebruiksvriendelijk CMS

De website ontwikkelde we in Umbraco Cloud. Dit is een Umbraco 10 versie die draait in de Azure omgeving van Umbraco HQ. Dit leverde een gebruikersvriendelijke website op, waar de content editors van de Faber Group naar hartelust hun content in kwijt kunnen.

De website bestaat uit 4 talen (Nederlands, Engels, Frans en Duits). Dit zal in de toekomst uitgebreid worden met een Poolse en Spaanse variant. Door gebruik te maken van translaties is het voor de content editors eenvoudig beheren van elke taal versie van de website.

Koppeling met Rexx

Het dochterbedrijf PAKi Logistics maakt gebruik van een extern systeem, genaamd Rexx waar zij hun vacatures in bij houden. Daarvoor hebben we samen met PAKi en Rexx een koppeling ontwikkeld die elk uur vernieuwd wordt door de Hangfire tool. Zo zijn alle vacatures altijd up to date op de nieuwe website.

Wij willen dan ook de mensen van WeAreSomeone (Mark de Bruijn en Anouck Vercruysse), IPP Pooling (Ronald Panis en Morena Batz), PAKi Logistics (Tanja Pruski) en Rexx bedanken voor de fijne samenwerking en succes wensen met de nieuwe website.

Umbraco CMS in the Cloud

De Career Faber Group website ontwikkelde we in Umbraco Cloud. Het grote voordeel van Umbraco Cloud is dat de software altijd up-to-date is met de meest recente versie van het Umbraco CMS. Op deze manier blijft de performance en veiligheid van het CMS op een hoog niveau.

Over Umbraco

Sinds 2005 is Umbraco een altijd groeiend CMS en kent inmiddels wereldwijd meer dan 730.000 actieve installaties waar gebruikers dagelijks actief zijn met het onderhouden van hun digitale kanalen.

Het Umbraco CMS is voor de redacteur / online marketing specialist makkelijk in gebruik en kent in Nederland veel gebruikers. En het heeft de erkenning van Emerce als nummer 1 open-source CMS. Een mooie bevestiging van het succes van Umbraco is het wapenfeit dat Umbraco vele awards heeft binnengehaald in 2021!

Wil je meer weten over het Umbraco CMS? Neem dan gerust contact met ons op voor een demo. Bel of vul het onderstaande formulier in en we plannen een afspraak in.

Kennismaken met een kop koffie?

Pascal van Assendelft LR

Stel je vragen aan Pascal Account & Projectmanager

Wil je een vraag stellen of een kennismaking plannen?
Vul onderstaand formulier in.

Bedankt voor het invullen van het formulier. Jouw bericht is goed verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.