Health Valley Umbraco website met Salesforce koppeling

In 2021 maakte Health Valley de ambitie kenbaar om per 1 januari 2022 de krachten te bundelen met Health Innovation Park (HIP), om zo voor haar partners gezamenlijk het meest vooruitstrevende zorginnovatienetwerk van Europa te kunnen gaan vormen. Deze ontwikkeling was mede het startsein om het oude online platform te gaan vernieuwen en te voorzien van een frisse look binnen de vernieuwde branding met een nieuw CMS namelijk Umbraco CMS.

Health Valley Netherlands website

Hét zorginnovatienetwerk van Oost-Nederland

Health Valley Netherlands is het zorginnovatienetwerk van Nederland. Hun netwerk bestaat uit zorg-, kennis- en overheidsinstellingen en commerciële bedrijven die als partners samen actief zijn met de zorg van morgen. Health Valley identificeert zorg vraagstukken, brengt partijen bij elkaar en versnelt innovaties in de zorg en zijn technologie.

Connect, challenge en grow

Het doel van de Health Valley website is het overzichtelijk en toegankelijk aanbieden van hun evenementen en nieuws publicaties aan haar bestaande en potentiële partners. Om Health Valley te ondersteunen in hun missie om meer partners te werven, te binden en samen te brengen, hebben wij samen met hun een nieuw online platform ontworpen en ontwikkeld.

Het nieuwe platform hebben we op het door .NET Core framework aangedreven Umbraco 9 CMS ontwikkeld. Hiermee kunnen de online marketing specialisten op een snelle en eenvoudige wijze content op de website onderhouden en uitbreiden. Daarnaast is de website gekoppeld aan Salesforce CRM waar de organisatie gebruikt van maakt.

Salesforce integratie

Techniek staat voor alles. Zo hebben we het Salesforce CRM via een API koppeling aan de website verbonden en halen we de partners en evenementen gegevens op om die vervolgens in de website te tonen. Maar ook het aanmelden van een nieuwe partner is geautomatiseerd.

Een nieuwe partner kan zich eenvoudig aanmelden via het aanvraagformulier op de website. De ingevulde gegevens komen automatisch in Salesforce en worden na goedkeuring van de innovatiemanager(s) op de website getoond.

Kortom het proces van partner aanmelden is geautomatiseerd door de koppeling met Salesforce. Het bespaart het team van Health Valley veel tijd en vereenvoudigt het werkproces.

Over Umbraco CMS

Umbraco is sinds 2005 een immer groeiend CMS en kent inmiddels wereldwijd meer dan 730.000 actieve installaties waar gebruikers dagelijks actief zijn met het onderhouden van hun digitale kanalen.

Het Umbraco CMS is voor de redacteur / online marketing specialist makkelijk in gebruik en kent in Nederland veel gebruikers. En het heeft de erkenning van Emerce als nummer 1 open-source CMS. Een mooie bevestiging van het succes van Umbraco is het wapenfeit dat Umbraco vele awards heeft binnengehaald in 2021!

Umbraco 9

In september 2021 bracht de nieuwe Umbraco 9 release uit. In deze release draait het CMS nu op de meest recente technologie van .NET 5 en het high performance & cross-platform ASP.NET Core open-source framework.

Umbraco komt zoals we gewend zijn met om de 6 weken nieuwe minor release en indien nodig met patch releases. Deze minor releases zullen doorontwikkeling en verbeteringen omvatten. Dit resulteert in een veilig en meer schaalbaar CMS.

Wil je meer weten over het Umbraco CMS? Neem dan gerust contact met ons op voor een demo. Bel of vul het onderstaande formulier in en we plannen een afspraak in.

Kennismaken met een kop koffie?

Pascal van Assendelft LR

Stel je vragen aan Pascal Account & Projectmanager

Wil je een vraag stellen of een kennismaking plannen?
Vul onderstaand formulier in.

Bedankt voor het invullen van het formulier. Jouw bericht is goed verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.