Netherlands Maritime Technology - Umbraco website

NMT staat voor Netherlands Maritime Technology. De brancheorganisatie voor de maritieme maakindustrie van Nederland en is gevestigd aan de Maas in Rotterdam.

Case NMT

Vertegenwoordigt de maritieme maakindustrie

NMT verbindt, vertegenwoordigt en versterkt de maritieme maakindustrie van Nederland en ijvert in Brussel, Den Haag en in de regio voor een langjarig maritiem industriebeleid. Nederland staat van oudsher wereldwijd bekend om haar maritieme expertise, diensten en producten.

Inspirerend netwerk

Hun inspirerend netwerk voorziet hun leden: de scheepsbouwers, maritieme toeleveranciers en dienstverleners van onderling contact, kennis en innovatie. Zo ondersteunen ze hun netwerk met matchmaking, seminars, trainingen en publicaties en helpen daarmee bij het verbeteren van de concurrentiepositie van hun leden.

Een belangrijk stuk gereedschap voor die ondersteuning is hun website. De website helpt hen namelijk bij het verbinden en werven van leden. Bezoekers kunnen op eenvoudige wijze zoeken binnen het ledenbestand en contact leggen. De website wordt dagelijks met nieuwe publicaties en een evenementenkalender met beurzen, netwerkbijeenkomsten en seminars waaraan hun leden kunnen deelnemen.

Umbraco CMS

De website is op maat gemaakt en wordt onderhouden in het gebruiksvriendelijke Umbraco CMS. Daarnaast staan er nog interessante doorontwikkelingen op het programma die NMT verder zullen helpen en ondersteunen in het dienen van de belangen van hun leden.

Umbraco CMS

Het Umbraco CMS is voor de redacteur / online marketing specialist makkelijk in gebruik en kent in Nederland veel gebruikers. Het heeft de erkenning van Emerce als nummer 1 open-source CMS. Een mooie bevestiging van het succes van Umbraco is het wapenfeit dat Umbraco vele awards heeft binnengehaald in 2021!

Umbraco Gold Partner

Wij zijn groot fan van dit CMS en zijn dan ook Umbraco Gold Partner. Wil je meer weten over het Umbraco CMS? Neem dan gerust contact met ons op voor een demo. Bel of vul het onderstaande formulier in.

Kennismaken met een kop koffie?

Pascal van Assendelft LR

Stel je vragen aan Pascal Account & Projectmanager

Wil je een vraag stellen of een kennismaking plannen?
Vul onderstaand formulier in.

Bedankt voor het invullen van het formulier. Jouw bericht is goed verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.