theRevolution website in Umbraco Cloud

Samenwerken aan mooie projecten doen we graag en zo ook voor onze buren in de Caballero Fabriek namelijk het voormalige Customer Revolution. Na een rebranding en de lancering van de nieuwe website gaan ze verder als theRevolution.

theRevolution website

theRevolution website

Het design en concept is ontworpen door een partner van theRevolution. Wij hebben samen met theRevolution en ons development team de nieuwe website in een kort tijdsbestek ontwikkeld in Umbraco Cloud.

Nieuwe diensten en interventies

Het bureau voor sociale vraagstukken en publieke dienstverlening, theRevolution helpt publieke organisaties en professionals om anders te kijken, te denken en te werken. Samen ontwerpen ze nieuwe diensten en interventies voor sociale vraagstukken.

De website inspireert, informeert en activeert haar doelgroepen. Op de homepagina wordt het voor de bezoeker direct duidelijk wie, waarom en wat theRevolution voor jou kan betekenen. De website heeft een fris ontwerp en is in Umbraco ontwikkeld. Het Umbraco CMS is een gebruiksvriendelijk content management systeem waarin eenvoudig de website wordt onderhouden.

Content Management Systeem Umbraco

theRevolution website bouwden we in Umbraco Cloud. Het voordeel van de Umbraco Cloud service is dat de software altijd up to date is met de meest recente versie van Umbraco. Dat houdt de performance en veiligheid van het CMS op een hoog niveau.

Over Umbraco

Umbraco is sinds 2005 een immer groeiend CMS en kent inmiddels wereldwijd meer dan 730.000 actieve installaties waar gebruikers dagelijks actief zijn met het onderhouden van hun digitale kanalen.

Het Umbraco CMS is voor de redacteur / online marketing specialist makkelijk in gebruik en kent in Nederland veel gebruikers. En het heeft de erkenning van Emerce als nummer 1 open-source CMS. Een mooie bevestiging van het succes van Umbraco is het wapenfeit dat Umbraco vele awards heeft binnengehaald in 2021!

Wil je meer weten over het Umbraco CMS? Neem dan gerust contact met ons op voor een demo. Bel of vul het onderstaande formulier in en we plannen een afspraak in.

Kennismaken met een kop koffie?

Pascal van Assendelft LR

Stel je vragen aan Pascal Account & Projectmanager

Wil je een vraag stellen of een kennismaking plannen?
Vul onderstaand formulier in.

Bedankt voor het invullen van het formulier. Jouw bericht is goed verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.