Werken bij Joris Zorg

De redacteuren van Joris Zorg kunnen in het Umbraco CMS zowel de corporate als de werken bij site beheren. Wij zijn blij dat we deze zorgorganisatie kunnen helpen bij hun digitale vraagstukken.

Case Joriszorg Werkenbij

Het warme hart van Joriszorg

Joris Zorg is een kleine organisatie in de regio Oirschot en Eersel die ouderen helpt met een breed scala aan diensten. Het aanbod varieert van het maken van een zorgleefplan tot intensieve thuiszorg. Medewerkers uit de verschillende zorgdiensten werken nauw samen om het de ouderen zo plezierig mogelijk te maken. Het zijn dan ook de medewerkers van Joris Zorg die elke dag het verschil maken voor vele cliënten. Joris Zorg is voortdurend op zoek naar nieuwe collega's die die dat verschil willen maken.

 

Werken bij Joriszorg

Samen met onze partner DplusM hebben we voor Joris Zorg een geheel nieuwe werken bij website ontwikkeld. De website is gebouwd in Umbraco en is volledig responsive. Bezoekers krijgen snel een overzicht van de verschillende vacatures en kunnen eenvoudig online solliciteren.

Koppeling met EasyCruite

Er is een koppeling gemaakt met het recruitment softwarepakket EasyCruite, waar de vacatures regelmatig uit worden geupdated. Op de website wordt de bezoeker doorgestuurd naar het sollicitatieformulier bij EasyCruite en kan men zo direct online solliciteren op de vacature.

Onlangs is het zoeken naar vacatures verder doorontwikkeld. De gebruiker kan nu verschillende filters aanzetten om een passende vacature te vinden.