Umbraco Headless CMS

Lancering van Umbraco Heartcore CMS.

Een cms zonder hoofd is een cms oplossing die content verspreidt naar verschillende hoofden. Concreet je organisatie is actief op verschillende kanalen zoals een website, e-commerce platform, app en IOT. Het actueel houden van je content is dan een uitdaging, maar met een headless cms organiseer je de contentcycli voor al deze kanalen.

 

Met Umbraco Heartcore kan je naadloze online ervaring bieden omdat de distributie van content over de verschillende kanalen, platforms en apparaten, middels een set van Api eindpunten kan koppelen aan de verschillende front end gebruikersinterfaces. Technisch jazeker maar in de uitvoering ideaal voor je redactie/marketingteam.

 

Wanneer moet ik Headless of een traditioneel cms selecteren? De beslissing tussen een Headless CMS versus een traditioneel CMS hangt af van uw behoeften en hoe u het gaat gebruiken. Maar laten we duidelijk zijn - als u alleen een mooie website wilt maken, is headless niet de beste keuze voor u. Daarvoor is Umbraco CMS uiteraard geschikt. Als u andere typen websites wilt voeden, zoals Single Page-toepassingen of uw eigen toepassing voor een smart home-apparaat, dan is Headless CMS de beste keuze. De wereld van Internet of Things (IoT) beweegt met het snelheid van het licht. Om een ​​echt geweldige ervaring voor al deze nieuwe apparaten te kunnen leveren, is het belangrijk om een ​​CMS te hebben dat u niet tegenhoudt. Heeft u al een cms maar wel de ambities om meerdere kanalen te beheren laat u dan niet tegenhouden een headless cms kan ook uw huidige site gaan voeden met content. Door headless te gaan, kunt u zich concentreren op het creëren van de inhoud voor uw gebruikers en de ontwerpers laten zorgen dat deze perfect op alle platforms past. Dit is de reden waarom de headless-technologie is gebouwd voor omnichannel, waarbij één update van de inhoud direct op al uw apparaten en schermen wordt gepubliceerd.

 

Als Umbraco Partner hebben we uitgebreide ervaring met het bouwen in Umbraco Headless en boeken dan al snel de eerste resultaten.

 

Klaar voor headless of toch eerst een verdieping middels een Proof of Concept. Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij luisteren graag naar uw uitdaging en plannen en vertalen deze naar het juiste oplossing en onderliggend cms platform.