Meertalige website in Umbraco 8 voor DutchGreenhouses

DutchGreenhouses® is een Nederlandse kassenbouwer, opererend vanuit het centrum van het Westland in Nederland. Hun specialisatie is het ontwikkelen van turnkey kassen projecten, met de focus op standaardisatie in plaats van maatwerk. DutchGreenhouses® voorzien hun klanten van alles wat ze nodig hebben om snel, efficiënt en voordelig aan de slag te kunnen.

Dutchgreenhouses

DutchGreenhouses benaderde Xuntos voor de ontwikkeling van een nieuwe website die dient ter ondersteuning hun verkoopproces van de kassenbouwtrajecten die DutchGreenhouses realiseert voor binnen en buitenlandse klanten.

Umbraco CMS versie 8

In een zeer korte periode heeft Xuntos samen met het team van Dutchgreenhouses een informatieve website ontwikkeld en uitgerold. De website is ontwikkeld op basis van het CMS platform Umbraco versie 8 en is optimaal ingericht voor zoekmachines en marketing doeleinden. Tijdens de realisatie van deze website is er gebruik gemaakt van een zelfgeschreven migratiemethode voor de verschillende soorten document typen die gebruikt worden.

De website ging afgelopen week met volle tevredenheid van de directie van DutchGreenhouses.

Check hier het resultaat www.dutchgreenhouses.com