Waarom Umbraco Cloud?

Umbraco Cloud is het product Umbraco as a Service (UaaS). UaaS houd in dat je gebruik maakt van het Umbraco CMS in de Cloud, waarbij in de Cloud staat voor het Microsoft Azure platform. Umbraco Cloud is in de core hetzelfde als Umbraco CMS voor self-hosting maar heeft daar bovenop nog een aantal extra features. Maar waarom zou je voor Umbraco Cloud kiezen?

Umbraco Cloud Content

Hosting op Microsoft Azure

Alle Umbraco Cloud abonnementen worden gehost op Microsoft Azure. Dit is een veilig en toekomstbestendige cloudoplossing.Daarnaast staat je site op 3 schijven en wordt er gebruik gemaakt van SSD schijven voor de opslag van je informatie. Dit garandeert hogere prestaties van je website.

Tot slot houdt Umbraco je website 24/7 actief in de gaten. Zo wordt verkomen dat je website niet te lang uit de lucht is indien zich problemen voordoen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het managen van de hosting.

Automatische upgrades en TLS certificaten

Om Umbraco Cloud zo veilig mogelijk te houden, worden er automatische upgrades geïnstalleerd. Zo is de CMS software altijd voorzien van de laatste security fixes en de nieuwste features. Daarnaast zitten er TLS certificaten bij, waarbij het instellen van de HTTPS niet nodig is.

Extra omgevingen

Standaard zijn er altijd 2 omgevingen bij de start van een project. Een ontwikkelomgeving voor de ontwikkelaars die gebruikt wordt voor (door)ontwikkeling en een productie omgeving die live staat voor de hele wereld. Maar je kunt ook zonder dat je iets hoeft te configureren extra omgevingen toevoegen zoals een test en een acceptatie omgeving. En met de hulp van Umbraco's deploy technologie zet je eenvoudig wijzigingen over naar de verschillende omgevingen.

Bespaar tijd met ContentFlow

ContentFlow zit exclusief in Umbraco Cloud. Deze tool helpt redacteuren en ontwikkelaars om onafhankelijk van elkaar door te kunnen werken. Er hoeft geen content stop plaats te vinden als de ontwikkelaar iets moet aanpassen. Dat bespaart tijd omdat de redacteur niet hoeft te wachten op de ontwikkelaar en kan dus content aanpassen wanneer hij wil.

Baselines voor meerdere websites

Maak je gebruik of ben je plan om gebruik te maken van meerdere websites dan helpt Baselines je om eenvoudig en snel dezelfde componenten / content te gebruiken in meerdere projecten. Daarbij kun je denken aan formulieren, media bestanden of complete onderdelen van je master website.

Je bespaart niet alleen tijd maar ook schilt het je onderhoud van componenten op meerdere plaatsen. Een component wordt dus op één plek aangepast en wordt dan automatisch doorgevoerd naar de andere plekken waar het component gebruikt wordt.

Kortom Umbraco Cloud heeft zijn voordelen om er voor te kiezen en gebruik van te maken. Het is echter veel interessanter om dit CMS live in werking te zien en te ervaren wat het allemaal kan. Nieuwsgierig?! En wil je meer weten over Umbraco Cloud of Umbraco, neem dan contact met ons op. We geven je graag een demo en denken als Umbraco Gold Partner met je mee. Bel ons of vul het onderstaande formulier in en we maken een afspraak.

Kennismaken met een kop koffie?

Pascal van Assendelft LR

Stel je vragen aan Pascal Account & Projectmanager

Wil je een vraag stellen of een kennismaking plannen?
Vul onderstaand formulier in.

Bedankt voor het invullen van het formulier. Jouw bericht is goed verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.