Umbraco Headless CMS

Wij hebben inmiddels veel Umbraco Heartcore gelanceerd. Umbraco heeft Umbraco Heartcore CMS gelanceerd. Dit is een headless CMS met een Umbraco hart want in de basis is het een Umbraco CMS.

Headless CMS ontwikkeling

Umbraco Heartcore

Umbraco Heartcore is zo'n headless CMS waar je je data centraal opslaat en die vervolgens via API koppelingen naar verschillende front-end applicaties / user interfaces distribueert. Het klinkt technisch en dat is het ook! Maar in de uitvoering en het gebruik ideaal voor je redactie en marketingteam.

Wanneer kies ik voor een headless CMS

De beslissing tussen een headless versus een traditioneel CMS hangt af van je behoeften binnen je organisatie, hoe je wilt omgaan met de content die je opslaat en waar je die wilt presenteren. Voor de duidelijkheid als je alleen maar een mooie website nodig hebt, is headless oplossing onjuiste keuze. Dan sluit een traditioneel CMS zoals die van Umbraco veel beter aan.

Maar heb je als organisatie meerdere websites en webapplicaties zoals bijvoorbeeld een webshop, mobile app en een social intranet, dan is een headless CMS de juiste keuze. Je voorkomt dubbele content doordat je centraal je gegevens opslaat in één CMS in plaats van gefragmenteerd over meerdere systemen.

Zoals je misschien al weet, de wereld van Internet of Things beweegt met de snelheid van het licht. Als organisatie wil je ook op die nieuwe apparaten je online marketing uitingen consistent aan je bezoekers kunnen laten ervaren en vanuit één systeem beheren.

Kortom een headless CMS is de oplossing voor een grote organisatie die meerdere online kanalen (omni channel) heeft en data efficiënt en centraal wilt opslaan. Een ander bijkomend voordeel is dat de CMS software van bijvoorbeeld Umbraco Heartcore altijd up to date is en veilig.

Interesse in een headless CMS

Wij hebben als Certified Umbraco Partner ruime ervaring met het ontwikkelen van een headless CMS als Umbraco Heartcore. Dus denk jij klaar te zijn voor headless of wil je toch eerst verdieping door middel van een "Proof of concept."Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. We luisteren graag naar je plannen en helpen je met het vertalen van deze plannen naar de juiste online oplossing en CMS platform.