Xuntos bereikt nieuwe partner status Umbraco

Xuntos is vanaf de oprichting fan van Umbraco en heeft inmiddels diverse digitale oplossingen gebouwd op dit open-source .NET CMS platform. Uiteraard zijn hiervoor een aantal medewerkers Level II gecertificeerd. Een logische stap was dan ook om de nieuwe partner status Umbraco te upgraden naar Umbraco Certified Partner.

Xuntos verkrijgt hiermee erkenning en bevestiging vanuit de organisatie Umbraco. Tevens is het voor bestaande Umbraco klanten comfortabel om met een erkende partner samen te werken en vooral voor organisaties die op zoek zijn naar een volwassen Umbraco partner een laagdrempelige stap om Xuntos te betrekken bij haar digitale uitdagingen.

Onbekend met Umbraco?

Umbraco is een bewezen en betrouwbaar open-source CMS dat inmiddels haar bestaansrecht dubbel en dwars heeft waargemaakt. Omarmt door een grote community van partners en ontwikkelaars in combinatie met een professionele organisatie die de roadmap bewaakt en realiseert. Bekende Umbraco gebruikers zijn Mercedes Benz, Thomas Cook, Peugeot, Iloveamsterdam en vele anderen.

Xuntos is fan van Umbraco omdat:

  • Het is gebruiksvriendelijk voor de verschillende typen gebruikers die in aanraking komen met het CMS namelijk: Online marketeers, content managers, redacteuren, designer en ontwikkelaars.
  • Xuntos ontwikkelt haar digitale oplossingen op basis van .NET technologie.
  • Umbraco is inmiddels nummer 1 open-source .NET CMS, dus als er intern veel wordt gewerkt met Microsoft software is Umbraco een logische keuze i.v.m. de aanwezige architectuur.
  • Schaalbaar en een solide architectuur om te communiceren met applicaties van derden en maatwerk te realiseren.
  • Geschikt voor middel- tot grote organisaties die out of the box CMS functionaliteiten wensen en genieten van de flexibiliteit om op maat functionaliteiten te realiseren.

Xuntos is één van de eerste partners die Umbraco headless heeft ingezet bij meerdere relaties. Wil je meer weten over omni-channeling van content op basis van Umbraco, neem dan gerust contact met ons op. We voorzien graag meer info en advies.