Xuntos officieel Umbraco Certified Partner

Umbraco in 1 woord Gebruiksvriendelijk. Gebruiksvriendelijk voor de redacteur die makkelijk en snel content kan beheren voor webpagina’s, campagne sites, templates en dynamische formulieren, dankzij een jawel gebruiksvriendelijke userinterface. Gebruiksvriendelijk voor ontwikkelaars die met alle vrijheid kunnen bouwen wat je als eindgebruiker wenst. Gebruiksvriendelijk voor ontwerpers die geen beperkingen hebben in het ontwerpen van hun digitale uitingen.

Logo Umbraco Certified Partner

Met Umbraco ben je verzekert van een snel en veilig platform. Met meer dan 500.000 installaties een actief partnerlandschap en 1200 add-ons en meerdere malen genomineerd in de Emerce en klanten kent zoals Mercedes, Vogue, Microsoft en Carlsberg is Umbraco een volwassen en bewezen Opensouce .Net CMS platform. Umbraco is geschikt voor eenvoudige tot complexe websites, klantenportalen en intranet.

 

Umbraco in het kort: snel en makkelijk meertaligheid en multisite inrichten, workflow, rollen en rechten voor je contentcyclus, ondersteuning responsive adaptive sites, W3C ondersteuning, zoekmachine geoptimaliseerd ( hosten en schaalbaar met Microsoft Azure Cloud platform, geen licentiekosten.

Umbraco en Xuntos

Umbraco  is sinds onze start in 2010 enthousiast omarmd. Umbraco is voor ons team een platform waarmee ze met alle vrijheid kunnen ontwikkelen wat onze relatie wensen, makkelijk en snel is uit te rollen in Azure cloud omgevingen.

Xuntos is certified Umbraco partner wat concreet betekent dat we door de Umbraco organisatie actief worden ondersteund en begeleidt in Umbraco implementaties, op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en uiteraard onze medewerkers zijn gecertificeerd.

Xuntos kent inmiddels al tientallen succesvolle implementaties. We hebben meertalige corporate sites ontwikkeld, klantportalen en Headless Umbraco sites.

We voorzien je graag van referenties.

In de dagelijkse praktijk zorgen we voor snelle en veilige sites en ondersteunen onze relaties in de dagelijkse werkzaamheden. We richten het contentbeheer op maat voor je in zodat je communicatie team al verrassend snel up en running is met het prettig werken in Umbraco CMS.

Vanzelfsprekend monitoren we onze gerealiseerde sites en houden hen gezond dankzij het implementeren van de Umbraco updates.

Ben je op zoek naar Umbraco partner die je optimaal begeleidt in de ontwikkeling van je nieuwe platform of werk je al met Umbraco en zoek je een partner die je gaat ondersteunen en aan de slag gaat met de doorontwikkeling, neem dan gerust contact met ons op. Mail of bel