Xuntos versterkt haar team

Xuntos timmert hard aan digitale oplossingen. Gezien de toenemende vraag bij bestaande opdrachtgevers en de komst van mooie nieuwe relaties heeft Xuntos zich versterkt met een tweetal nieuwe teamleden. We stellen ze graag even in het kort aan u voor.

Sander is de spil in het web voor de ondersteuning aan onze eindklanten in het gebruik van de door Xuntos ontwikkelde applicaties sites, app en klantenportalen. Sander heeft hiervoor de nodige ervaring bij vorige werkgevers opgedaan als ontwikkelaar en support.

Sander: “Wanneer de website of applicatie zich niet meer gedraagt zoals deze dit normaal doet, kom ik om de hoek. Ik kijk er naar uit om uw duurzame, solide  en creatieve oplossingen te bieden"

Menno komt zo uit de schoolbanken en heeft tijdens zijn studie en stages al veel ervaring opgedaan als backend developer. Menno : "Ik heb na een paar dagen werken al veel geleerd en daarvan ook al kunnen toepassen. Er hangt een ontspannen sfeer en ik word graag geholpen door mijn nieuwe collega's. Ik voel mij eigenlijk al meteen thuis. Ik kijk uit naar een fantastische tijd bij Xuntos."

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in Den Haag. Check hiervoor  de actuele development vacatures. https://www.xuntos.nl/vacatures/.