Technieken als C#, .NET Core, Azure, HTML, CSS, JavaScript, VueJS en ElasticSearch

Technieken, waar wij mee werken

Ontwikkel Technieken

  • Een applicatie bouwen wij in .NET Core, cross-platform en open-source.
  • Voor de user interface gebruiken wij het JavaScript framework VueJS.
  • Snel zoeken door applicatie data met open-source ElasticSearch.

Technieken, waar wij mee werken

Xuntos maakt gebruik van verschillende technieken voor haar oplossingen, oplossingen die passen bij het desbetreffende vraagstuk en altijd security by design zijn.

Technieken als C#, .NET Core, Azure, HTML, CSS, JavaScript, VueJS en ElasticSearch

API ontwikkeling in .NET Core

Onze focus is de Microsoft stack voor de ontwikkeling van backend applicaties en integratie/interfaces uitdagingen. Met .NET Core ontwikkelen we veilige robuuste API's (Rest of GraphQL) en maatwerk applicaties die compleet naar de wensen van de opdrachtgever kunnen worden gerealiseerd.

JavaScript Framework VueJS

Voor de frontend zijn we fan van Vue.js, een open source JavaScript framework, voor user interfaces. Vue.js geeft ons een de effici├źntie en vrijheid die we nodig hebben om webapplicaties snel te starten en op een hoog niveau te bouwen en houden, dat enorme performance kent ten opzichte van de andere frameworks zoals React. Met Vue.js kunnen we snel een project starten en voor SEO performance combineren we dit met Nuxt.js.

Azure DevOps, Jenkins en Octopus

Om het uitrollen van websites en webapplicaties vloeiend te laten verlopen maken we gebruik van Azure DevOps, dan wel onze eigen ontwikkelstraat met Jenkins en Octopus, dit is afhankelijk van waar de oplossing gehost wordt. Daarnaast gebruiken we diverse tooling om de code te optimaliseren en netjes te houden.

ElasticSearch

ElasticSearch kent voor Xuntos geen geheimen. Xuntos heeft inmiddels een rijke ervaring ontwikkeld om geavanceerd zoeken mogelijk te maken binnen je digitale omgevingen. Het koppelen van diverse bronnen om te indexeren of het maken van persoonlijke zoekopdrachten. We hebben veel gezien en gaan elke vind-uitdaging aan.

Content Management Systemen

Umbraco is het platform dat wij inzetten voor websites, intranetten en portals.

Openheid en continuïteit

Xuntos ontwikkelt haar oplossingen robuust, flexibel en toekomstbestendig. Wij leveren niet alleen de applicatie (code op) maar dragen ook waar gewenst de git-repository, documentatie en onze Jira historie over aan de eigen organisatie.