Werken bij Xuntos

#vacatures #wordeenxunti

Werken voor Xuntos betekent waardevolle innovatieve oplossingen ontwikkelen die onze klanten succesvol maken in de digitale wereld. We zijn op zoek naar medewerkers die in zijn voor een uitdaging, maar ook werk en plezier optimaal kunnen combineren. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil je samenwerken met een team van techies die de passie delen om waardevolle producten en ervaringen te ontwikkelen, dan horen wij graag van jou! Als dit interessant voor je is check onze beschikbare vacatures hieronder.

About With Bg@2X 1550X1116 10

Wij zijn Xuntos

"Techies" zijn we in hart en nieren. We werken graag samen aan mooie digitale oplossingen voor onze klanten. Programmeren vinden we leuk en doen we vooral samen.

Bij ons is een probleem dan ook geen probleem, maar een uitdaging. En uitdagingen gaan we graag aan, zo ook het verbeteren van rondetijden in de F1 game.

Xuntos onze klanten

Je gaat straks werken aan uitdagende projecten. Onder andere voor deze klanten ga je leuke dingen maken. Zin om bij ons te komen werken? Bekijk dan onze vacatures of doe een open sollicitatie.

Office Image@2X 2010X1188 10

Jezelf blijven ontwikkelen?

Dit vinden we bij Xuntos erg belangrijk. Talent krijgt bij ons de kans om zich te ontwikkelen en groeien. Als jij jezelf wil blijven ontwikkelen, bekijk dan onze vacatures!

Stuur je CV Open sollicitatie

Staat er geen passende functie tussen onze vacatures? Maar ben je super enthousiast over Xuntos. Laat het ons dan weten waarom wij voor jou zouden moeten kiezen. We komen graag in contact met talent, stuur jouw motivatie naar janwillem@xuntos.nl.

Open sollicitatie sturen