Salesforce koppeling

Maakt jouw organisatie gebruik van Salesforce? En wil je via jouw website of klantportal gegevens naar en van salesforce versturen? Xuntos kan jouw helpen door het ontwikkelen van een salesforce koppeling?

Xuntos Developer LR

Veel bedrijven maken gebruik van Salesforce als hun CRM systeem. Hierdoor worden op één platform bestaande en potentiële klantrelaties beheerd. Klanten doen op verschillende plekken aankopen, schrijven zich in of downloaden informatie. De website is daar vaak een vast onderdeel van. Daarom wil je ervoor zorgen dat jouw website kan communiceren met salesforce. 

Wij doen dit door gebruik te maken van de Salesforce API of ontwikkelen een api.

Salesforce Api

De API van Salesforce is uitgebreid en biedt veel mogelijkheden om jouw klantgegevens te beheren en om te zetten naar acties. De API van Salesforce heeft bijv. de mogelijkheid om nieuwe aanvragen vanuit je website direct op te volgen in Salesforce. 

Salesforce koppeling bij Health Valley

Bij Health Valley is het proces van partner aanmelden geautomatiseerd door de koppeling met Salesforce. Het bespaart het team van Health Valley veel tijd en vereenvoudigt het werkproces.

Case Health Valley

Lees meer over de case Saleforce koppeling voor Health Valley

Wil je meer weten over het koppelen met Salesforce?

Wil je informeren naar de mogelijkheden?
Kennismaken met Xuntos of een demo aanvragen? 

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Kennismaken met een kop koffie?

Pascal van Assendelft LR

Stel je vragen aan Pascal Account & Projectmanager

Wil je een vraag stellen of een kennismaking plannen?
Vul onderstaand formulier in.

Bedankt voor het invullen van het formulier. Jouw bericht is goed verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.