In house developers team - teamleden overleggen

In-house developers team

Run Start up, Scale up of corporate

  • Flexibel inzetbaar developers team
  • Snel operationeel
  • Wij maken gebruik van de laatste ontwikkeltechnieken

Experts helpen je groeien

Een goed idee ontwikkelen naar een digitaal product of het opschalen van je ontwikkelingscapaciteiten, laat je niet afremmen.

Wij hebben enthousiaste experts die ondernemers, product-owners, CTO’s managers software development en managers digitaal assisteren met het ontwikkelen van platformen, software en applicaties. Maak kennis met Xuntos.

Bel voor meer info:

070 - 22 10 530
Experts helpen je groeien
Ontwikkelaarsteam in overleg

Xuntos Team van specialisten

Onze programmeurs staan op uit bed en ze starten met programmeren. Echte vakidioten, die wensen vertalen naar veilige schaalbare software oplossingen. Vanzelfsprekend up-to-date en actief met de laatste technieken geven zij jou een voorsprong.

Ze zijn snelle denkers, die tot de kern komen van de gewenste oplossingen, door niet alleen te luisteren maar ook goed door te vragen.

Full stack Ontwikkelteam

Onze ontwikkelteams bestaan uit gecertificeerde scrum masters, testers, UX-ers, front/ back-end specialisten, en architecten. Afhankelijk van de gewenste capaciteit stellen we een team samen, die op basis van de gewenste expertise en ontwikkelcapaciteit met de vraag meebeweegt.

Wil je snel starten dat kan uiteraard, binnen twee weken is ons in-house developers team operationeel. Wil je meer info? Neem dan gerust contact met ons op.

Inhouse developers team aan het werk

Graag komen wij in contact

Marc Gutlich

Marc Gutlich Sales director

Wil je met ons werken? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Bedankt voor het invullen van het formulier. Jouw bericht is goed verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.