Development

Development betekent letterlijk ontwikkelen. Xuntos ontwikkelt websites, webapplicaties en (klant)portalen. Met een enthousiast en ambitieus development team staan wij voor jou klaar.

Ontwikkel team

Uiteraard is development de basis van een website, maar er zijn meerdere disciplines nodig om tot een volledige website of applicatie te komen. De grafisch ontwerper zet een mooi design op. De front-end developer ontwikkelt dit tot HTML, zodat de gebruiker de website werkend in de browser van een computer of telefoon kan bekijken. De back-end developer richt het Umbraco CMS in en zorgt dat alle functionaliteiten werken en alles een werkend geheel wordt. Na livegang zorgen wij voor beheer, support en doorontwikkeling naar de toekomst.

Development team op locatie

Ben jij op zoek naar een software ontwikkelaar of development team om een webapplicatie te ontwikkelen? Dan kan Xuntos jou daarbij helpen. Wij doen dit voor verschillende klanten. 

Development team op kantoor

Technieken bij Xuntos

  • Applicaties bouwen wij in .NET Core, cross-platform en open-source
  • Voor de user interface gebruiken wij het JavaScript framework VueJS.
  • Snel zoeken door applicatie data doen we met open-source ElasticSearch.
  • Umbraco is het CMS platform dat wij inzetten voor websites, intranetten en portals.

Wij zijn fan van het CMS Umbraco

Wij ontwikkelen websites standaard in het CMS van Umbraco. Xuntos heeft ervaring met veel verschillende Content Management Systemen, maar heeft sinds een aantal jaar volledig gekozen voor het open source CMS Umbraco. We vinden Umbraco een ontzettend gebruiksvriendelijk en flexibel CMS. Hiermee kunnen we voor onze klanten websites op maat maken.

Ben je nieuwsgierig naar Umbraco?
Neem contact met ons, dan plannen we een gratis demo.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze developers kunnen je helpen met:

Kennismaken met een kop koffie?

Pascal van Assendelft LR

Stel je vragen aan Pascal Account & Projectmanager

Wil je een vraag stellen of een kennismaking plannen?
Vul onderstaand formulier in.

Bedankt voor het invullen van het formulier. Jouw bericht is goed verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.