Code in beeldscherm

Umbraco site laten ontwikkelen

Umbraco krachtig & flexibel CMS

  • Open-source CMS met een gebruiksvriendelijke back-office.
  • De oplossing voor complexe websites en applicaties.
  • Veilig en betrouwbaar door .NET technologie van Microsoft.

Umbraco helpt je versnellen

Sta ja aan de vooravond om je Umbraco site te laten ontwikkelen? Jouw website die je gaat helpen om je online doelstellingen te behalen! Dan raden wij je zonder enige twijfel het Umbraco CMS aan en dat is niet alleen omdat wij onze websites ermee maken.

Dit komt omdat dit CMS je eindeloze mogelijkheden bied, makkelijk te koppelen is en zeer gebruiksvriendelijk is in het beheer. En boven alles veilig is! Heb ik je interesse gewekt? Zullen we een online demo doen?

Afspraak maken

070 - 22 10 530
Umbraco CMS logo
Umbraco back-office screenshot

In het kort Waarom Umbraco

De back-office van het Umbraco CMS heeft een uiterst gebruiksvriendelijke en intuïtieve user-interface, waarmee je eenvoudig de regie over je content houd. Je maakt makkelijk en snel nieuwe pagina's aan.

Teksten aanpassen, afbeeldingen toevoegen of zoekmachine-optimalisatie verbeteren doe je in een handomdraai. De back-office van Umbraco is ingericht met een boomstructuur die je website mooi overzichtelijk maakt. Daarnaast is Umbraco uitermate veilig.

Kies voor Veiligheid

Een hele belangrijke reden om voor Umbraco te kiezen is de veiligheid. De webtechniek waarop dit content management systeem gebouwd is, is de .NET technologie van Microsoft. Dit is een snelle en veilige techniek die door een grote internationale onderneming onderhouden en verbeterd wordt.

Hierdoor is de techniek altijd up-to-date, echter mocht er toch een beveiligingslek worden gevonden dan is Umbraco snel met het uitbrengen van hotfix patches. Veiligheid boven alles!

Inhouse developers team aan het werk
Umbraco heartcore CMS Flowchart

Platform Online marketing

Umbraco Heartcore is de oplossing voor een online marketing platform. Heartcore is een headless CMS in the cloud die flexibel en uitbreidbaar is. Alle content sla je voor al je kanalen op in Umbraco Heartcore en via API koppelingen toon je de content in verschillende front-ends (website, mobile app, webshop etc).

Je zet het CMS in als een Content as a Service eventueel i.c.m. een microservices architectuur. Het is een "omnichannel delivery" die interessant is voor grotere organisaties. Meer info nodig?

Certified Umbraco Partner

Wist je dat Umbraco een Award-winning CMS is?

  • Beste content management systeem volgens de lezers van "The Visual Studio Magazine"in 2020.
  • Winnaar van de Future Unicorn Award 2019.
  • CMS Critics Award 2019 voor "Beste Enterprise CMS."

Wij zijn dan ook samen met onze klanten fan van het Umbraco CMS. Als Certified Umbraco Partner helpen onze ontwikkelaars je graag met een vlekkeloze implementatie en staan ze voor je klaar met het juiste advies!

Umbraco Certified Partner logo

Maak een afspraak, we helpen je graag

Marc Gutlich

Marc Gutlich Sales director

Wil je met ons werken? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Bedankt voor het invullen van het formulier. Jouw bericht is goed verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.