Xuntos Developer 2 LR

Umbraco site laten ontwikkelen

Umbraco krachtig & flexibel CMS

  • Open-source CMS met een gebruiksvriendelijke back-office.
  • De oplossing voor complexe websites en applicaties.
  • .NET Core technologie is veilig, snel en cross-platform.

Umbraco Umbraco als CMS

Een nieuwe website met een gebruiksvriendelijk CMS

Dan raden wij je zonder enige twijfel het Umbraco CMS aan en dat is niet alleen omdat wij onze websites ermee maken.

Dit komt omdat dit CMS je eindeloze mogelijkheden biedt, makkelijk te koppelen is en zeer gebruiksvriendelijk is in het beheer. Onze klanten kiezen voor Umbraco omdat het veilig en ver doorontwikkeld is!

Wij laten je dit graag zien door middel van een demo

Demo Umbraco inplannen

070 - 22 10 530
Umbraco CMS logo
Umbraco back-office screenshot

In het kort Waarom Umbraco

De back-office van het Umbraco CMS heeft een uiterst gebruiksvriendelijke en intuïtieve user-interface, waarmee je eenvoudig de regie over je content houd. Je maakt makkelijk en snel nieuwe pagina's aan.

Teksten aanpassen, afbeeldingen toevoegen of zoekmachine-optimalisatie verbeteren doe je in een handomdraai. De back-office van Umbraco is ingericht met een boomstructuur die je website mooi overzichtelijk maakt. Daarnaast is Umbraco uitermate veilig.

Kies voor Veiligheid

Een hele belangrijke reden om voor Umbraco te kiezen is de veiligheid. De techniek waarop dit content management systeem is gebouwd, is het open-source .NET Core technologie van Microsoft. Dit is een snelle en veilige techniek die door een grote internationale onderneming onderhouden en verbeterd wordt.

Hierdoor is de techniek altijd up-to-date, echter mocht er toch een beveiligingslek worden gevonden dan is Umbraco snel met het uitbrengen van hotfix patches. Veiligheid boven alles!

Xuntos Developer LR
Umbraco heartcore CMS Flowchart

Platform Online marketing

Umbraco Heartcore is de oplossing voor een online marketing platform. Heartcore is een headless CMS in the cloud die flexibel en uitbreidbaar is. Alle content sla je voor al je kanalen op in Umbraco Heartcore en via API koppelingen toon je de content in verschillende front-ends (website, mobile app, webshop etc).

Je zet het CMS in als een Content as a Service eventueel i.c.m. een microservices architectuur. Het is een "omnichannel delivery" die interessant is voor grotere organisaties. Meer info nodig?

Umbraco Gold Partner

Wist je dat Umbraco een Award-winning CMS is?

  • Beste content management systeem volgens de lezers van "The Visual Studio Magazine"in 2020.
  • Winnaar van de Future Unicorn Award 2019.
  • CMS Critics Award 2019 voor "Beste Enterprise CMS."

Wij zijn dan ook samen met onze klanten fan van het Umbraco CMS. Als Umbraco Gold Partner helpen onze ontwikkelaars je graag en staan ze voor je klaar met het juiste advies!

Umbraco Gold Partner

Kennismaken met demo en een kop koffie?

Pascal van Assendelft LR

Stel je vraag aan Pascal Account & Project Manager

Wil je een vraag stellen of een kennismaking plannen?
Vul onderstaand formulier in.

Bedankt voor het invullen van het formulier. Jouw bericht is goed verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.