Umbraco Website

Wil je een Umbraco website laten maken? Xuntos is gespecialiseerd in Umbraco en ontwikkelt maatwerk Umbraco websites voor iedere situatie. Met ervaren developers kunnen wij ieder vraagstuk aan. Naast Umbraco website development is Xuntos ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van klantportalen met Umbraco.

Xuntos Developer 2 LR

Een Umbraco website is voor veel situaties geschikt. Voor zowel grote en complexe websites als voor de wat kleinere websites. Wil je eigen systemen integreren? Dat is geen probleem. Met koppelingen en api’s ontsluiten of versturen wij data.

Over Umbraco

Umbraco is een content management systeem dat makkelijk en intuïtief in gebruik is. Het systeem is eenvoudig uit te breiden en gericht op de toekomst. Umbraco is open-source gebaseerd op Microsoft's .NET technologie. Al kies je voor een Umbraco website, dan kies je voor:

 • Gebruiksvriendelijkheid
 • Schaalbaarheid
 • Flexibiliteit
 • Veiligheid

Wat feitjes over Umbraco

 • Bestaat bijna 20 jaar
 • Het hoofdkantoor staat in Denemarken
 • Umbraco heeft meerdere awards gewonnen
 • Grote merken zoals Heineken, De Nationale Bioscoopbon, Ajax en VanderValk Hotels kiezen ook voor Umbraco

Wil je meer weten? Lees alles over het Umbraco CMS

Umbraco website laten maken

Een Umbraco website is voor veel situaties geschikt. Voor zowel grote en complexe websites als voor de wat kleinere websites. Wil je eigen systemen integreren? Dat is geen probleem. Met koppelingen en api’s ontsluiten of versturen wij data.

Kies je ervoor om door ons jouw website in Umbraco te laten ontwikkelen? Dan zullen we na het in kaart brengen van jullie wensen een Umbraco demo website opzetten. Hier kun je alvast het nieuwe website design zien voor livegang.

Onze ervaren developers ontzorgen je zo veel mogelijk. Zo regelen wij ook de hosting van de website. Al voor livegang krijg je de login en kun je zelf aan de slag met het vullen van je Umbraco website.

Het beste website beheersysteem

Wist je dat…
Umbraco keer op keer bewezen heeft de beste optie te zijn voor bedrijven die een prijsvoordelig en efficiënte website willen? Hierdoor is door G2, het toonaangevende peer-to-peer beoordelingsplatform, Umbraco als nummer 1 CMS aanbevolen

Waarom wij en onze klanten kiezen voor Umbraco?

 • Veilig door het open-source .NET Core framework van Microsoft.
 • Hoge performance
 • Geen licentiekosten
 • Ondersteund door een community van ontwikkelaars

Xuntos is Umbraco Gold Partner

Xuntos is jouw Umbraco certified developer. Wij zijn namelijk officieel Umbraco Gold Partner. Dit betekent dat wij kunnen rekenen op directe ondersteuning van de ontwikkelaars van Umbraco zelf, zodat we altijd snel kunnen schakelen en de allerbeste kwaliteit leveren.

We maken gebruik van Umbraco Cloud Hosting op basis van Microsoft Azure. Umbraco Cloud is een solide en veilig platform. Iedere dag zijn er back-ups en vindt er automatisch onderhoud plaats. Hierdoor besparen we tijd en budget op het onderhoud van de omgeving.

Samen creëren wij digitale oplossingen

Om tot een kwalitatief, bruikbare en resultaatgerichte website te komen is samen voor ons het sleutelwoord. Door samen met de klant keuzes en afwegingen te maken ontstaat er een website die aansluit bij de behoefte, vraag en doelstelling.

Samen met je team of collega naar (Umbraco) code kijken, zorgt ervoor dat er meer kwaliteit ontstaat en steeds betere digitale oplossingen. Samen een Umbraco website ontwikkelen brengt meer plezier én resultaat!

Umbraco websites: flexibel en snel

Wij weten dat je als website-beheerder aanpassingen zo snel mogelijk wil doorvoeren en niet zit te wachten op een onoverzichtelijke backend met opties waar je zelf niks mee zult doen.

Met Umbraco kun je zelf gemakkelijk bepalen hoe pagina’s worden ingedeeld door middel van een zeer overzichtelijke interface met blokkenstructuur. Hierdoor ben jij super flexibel en snel in het aanpassen van je website. De interface is ontzettend gebruiksvriendelijk en laat alleen zien wat je nodig hebt.

Hierdoor kun je makkelijk en snel pagina’s aanmaken, aanpassen en content toevoegen, zoals teksten, afbeeldingen en video's. Dit is uiterst veilig, omdat je niet per ongeluk iets kan aanpassen in de code.

Je kunt ook zelf de SEO instellingen aanpassen, zoals de meta title, headings en de URL. Daarnaast zorgen wij voor een technisch perfect werkende, snelle Umbraco website, wat belangrijke voordelen heeft voor een goede vindbaarheid in Google.

Ook op mobiel perfecte websites

Al onze Umbraco websites zijn geoptimaliseerd voor mobiel. Ze zijn niet alleen responsive, maar ook razendsnel en speciaal ingericht voor de mobiele bezoeker. Zodat jouw bezoekers prettig je website bekijken en sneller overgaan tot aankoop of aanvraag.

Een Umbraco website voor jouw organisatie?

Nieuwsgierig of een Umbraco website past bij jouw organisatie?
Xuntos is een professioneel Umbraco bureau in Den Haag. Wij geven je graag een demo, zodat jezelf dit CMS kan ervaren.

Kennismaken met een kop koffie?

Pascal van Assendelft LR

Stel je vragen aan Pascal Account & Projectmanager

Wil je een vraag stellen of een kennismaking plannen?
Vul onderstaand formulier in.

Bedankt voor het invullen van het formulier. Jouw bericht is goed verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.