Umbraco Website

Xuntos ontwikkelt websites en klantportalen met het content management systeem Umbraco. Wij werken graag met het Umbraco CMS omdat het gebruiksvriendelijk, schaalbaar en flexibel is. Umbraco is een open source CMS gebaseerd op .NET technologie van Microsoft.

Xuntos Developer 2 LR

Een Umbraco website is voor veel websites geschikt. Voor zowel grote en complexe websites als voor de wat kleinere websites. Wil je eigen systemen integreren? Dat is geen probleem. Met koppelingen en api’s ontsluiten of versturen wij data.

Waarom wij en onze klanten kiezen voor Umbraco?

  • Veilig door het open-source .NET Core framework van Microsoft.
  • Hoge performance
  • Geen licentiekosten
  • Ondersteund door een community van ontwikkelaars

Samen creëren wij digitale oplossingen

Om tot een kwalitatief, bruikbare en resultaatgerichte website te komen is samen voor ons het sleutelwoord. Door samen met de klant keuzes en afwegingen te maken ontstaat er een website die aansluit bij de behoefte, vraag en doelstelling.

Samen met je team of collega naar (Umbraco) code kijken, zorgt ervoor dat er meer kwaliteit ontstaat en steeds betere digitale oplossingen. Samen een website ontwikkelen brengt meer plezier!

Vraag een gratis demo aan?

Nieuwsgierig of Umbraco past bij jouw organisatie? 
Wij geven je graag een demo, zodat jezelf dit CMS kan ervaren.

Kennismaken met een kop koffie?

Pascal van Assendelft LR

Stel je vragen aan Pascal Account & Projectmanager

Wil je een vraag stellen of een kennismaking plannen?
Vul onderstaand formulier in.

Bedankt voor het invullen van het formulier. Jouw bericht is goed verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.