Umbraco CMS

Xuntos is fan van het Umbraco CMS. Wij ontwikkelen de websites en klantportals van onze klanten altijd in Umbraco. Doordat wij de focus hebben op het CMS Umbraco kunnen wij het beste uit dit platform halen.

Umbraco CMS logo

Ben je op zoek naar een bureau dat is gespecialiseerd in het Umbraco CMS voor jouw app of website? Xuntos is een professioneel Umbraco bureau in Den Haag met een sterke focus op development en gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en technische koppelingen op basis van het Umbraco CMS.

Het Umbraco CMS is een gebruiksvriendelijk content management systeem. Het heeft zijn populariteit te danken aan de flexibiliteit, veiligheid en de eenvoud van opschalen. Voor iedereen die ermee werkt. Van ontwikkelaar tot redacteur. Het is een CMS dat heel prettig is om mee te werken en technisch uitstekend werkt.

Wist je dat… Het Umbraco CMS al jaren de nummer 1 is in de Emerce top 100? Grote merken als Heineken en De Nationale Bioscoopbon kiezen het Umbraco CMS. Wil je meer weten over de voordelen van dit krachtige CMS? Lees alles over Umbraco.

Over het Umbraco CMS

 • Bestaat bijna 20 jaar
 • Het hoofdkantoor staat in Denemarken
 • Umbraco heeft meerdere awards gewonnen
 • Grote merken zoals Heineken, De Nationale Bioscoopbon, Ajax en VanderValk Hotels kiezen ook voor het Umbraco CMS

De voordelen van werken met Umbraco CMS

Als ervaren Umbraco website developer weten wij alles over het systeem en ook de voordelen waardoor onze klanten kiezen voor ontwikkeling met Umbraco. De belangrijkste voordelen waarom wij en onze klanten kiezen voor Umbraco website development:

 • Flexibel, veilig en gebruiksvriendelijk

 • Eenvoudig content beheer en overzichtelijke architectuur

 • Gemakkelijk te koppelen of integreren met andere systemen

 • Geschikt voor complexe websites en applicaties

 • Cross-platform technologie en high-performance

Umbraco CMS

Wij zijn fan van het Umbraco CMS

Wij zijn Xuntos. Het officiële Umbraco bureau in Den Haag en enorm fan van het Umbraco CMS. Onze ervaren developers ontwikkelen in Umbraco websites en klantportals van topniveau.

Doordat wij de focus hebben op het CMS van Umbraco kunnen wij het beste uit dit platform halen. Bovendien zijn wij Umbraco Gold Partner.

Waarom wij en onze klanten kiezen voor het Umbraco CMS?

 • Veilig door het open-source .NET Core framework van Microsoft

 • Geen licentiekosten

 • Ondersteund door een community van ontwikkelaars

Umbraco: het website content management system

Umbraco als open source CMS

Het Umbraco CMS is een open-source Content Management Systeem. Dat betekent: geen onnodig hoge licentiekosten. Onze Umbraco specialisten staan graag voor je klaar en denken met je mee.

Wil je meer weten over een open source CMS? Lees er alles over in onze blog wat is het beste open source CMS waarin we je niet alleen vertellen wat een open source CMS is, maar ook waarom Umbraco de beste keuze voor een CMS is.

Umbraco als headless CMS

Umbraco kan ook worden gebruikt als headless CMS. Dit is ontzettend handig voor situaties waarbij je content op meerdere apparaten wilt presenteren. Wil je meer weten over een headless CMS en of dit interessant is voor jouw site of app? Lees er alles over in onze blog wat is een headless CMS?

Xuntos bouwt website en apps in het Umbraco CMS

Xuntos is Umbraco Gold Partner

Xuntos is jouw Umbraco certified developer. Wij zijn namelijk officieel Umbraco Gold Partner. Dit betekent dat wij kunnen rekenen op directe ondersteuning van de ontwikkelaars van Umbraco zelf, zodat we altijd snel kunnen schakelen en de allerbeste kwaliteit leveren.

Met uitgebreide kennis over het Umbraco CMS leveren wij maatwerk en support op het hoogste niveau.

umbraco gold partner xuntos

We maken gebruik van Umbraco Cloud Hosting op basis van Microsoft Azure. Umbraco Cloud is een solide en veilig platform. Iedere dag zijn er back-ups en vindt er automatisch onderhoud plaats.

Hierdoor besparen we tijd en budget op het onderhoud van de omgeving.

Veelgestelde vragen over het Umbraco CMS

Wat kost Umbraco CMS?

Omdat Umbraco een open source content management system is, is het CMS in principe gratis te gebruiken. De broncode is namelijk gepubliceerd, dus iedereen kan het gebruiken.

Echter, hier is technische kennis voor vereist, dus zul je wanneer je deze kennis zelf niet in huis hebt, een Umbraco bureau kunnen inschakelen. Hier zijn kosten aan verbonden. Hoeveel is volledig afhankelijk van de behoefte.

Waarom Umbraco?

Het Umbraco CMS is niet het standaard website CMS dat je gewend bent. Het is het nummer 1 CMS voor organisaties die op zoek zijn naar het perfecte app- en web CMS, dus voor websites, maar ook applicaties. Het systeem werkt zeer prettig, iedereen kan ermee werken.

En in tegenstelling tot vele andere CMS’en die ook gebruiksvriendelijk zijn, is het Umbraco CMS technisch geoptimaliseerd. Met andere woorden: er zit geen overbodige code, waardoor jouw website razendsnel is en goede posities kan behalen in zoekmachines.

Bovendien speelt het CMS systeem perfect in op de behoefte overzichtelijk content te kunnen bewerken. Deze content management software is enorm geliefd onder content editors. Ook is naast de content voordelen het umbraco cms geschikt voor een content management application / content delivery application.

Welke content management systemen zijn er?

Er zijn ontzettend veel content management systemen. De meeste zijn gemaakt voor het maken van een website. Met Umbraco kun je echter veel meer, vanwege de open source en headless mogelijkheden. Andere bekende CMS'en zijn Wordpress, Joomla, Magento, Drupal en Shopify.

Jan Willem, eigenaar van Xuntos, specialist in Umbraco CMS

Vraag een gratis demo aan

Nieuwsgierig of Umbraco past bij jouw organisatie?  Bijvoorbeeld voor het maken van een applicatie of website op maat? Wij geven je graag een demo, zodat je zelf dit CMS kan ervaren. Met de gratis demo kun je zelf aan de slag met het friendly cms voor website en apps.

Kennismaken met een kop koffie?

Pascal van Assendelft LR

Stel je vragen aan Pascal Account & Projectmanager

Wil je een vraag stellen of een kennismaking plannen?
Vul onderstaand formulier in.

Bedankt voor het invullen van het formulier. Jouw bericht is goed verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.