.NET Core webapplicatie op maat, developer computer

Webapplicatie op maat in .NET Core

Waarom een webapplicatie op maat

  • Unieke applicatie die aansluit op je organisatie en zijn bedrijfsprocessen.
  • Bespaar kosten door slimmer te werken met maatwerk software.
  • Een krachtig instrument om het beter te doen dan anderen in jouw markt.

Vraag snel een offerte bij ons aan

Marc Gutlich

Marc Gutlich Sales director

Wil je met ons werken? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Bedankt voor het invullen van het formulier. Jouw bericht is goed verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Je bedrijf is uniek en wilt groeien

Sluiten de standaard webapplicaties niet aan op jouw specifieke situatie? Of sterker nog er is nog helemaal geen applicatie die bepaalde bedrijfsprocessen efficiënter en makkelijker uitvoert.

Dat is vervelend, want je wilt immers de frustratie bij je klanten of medewerkers wegnemen en groeien als geheel. In zo'n geval is een webapplicatie op maat een goede oplossing.

Advies nodig? Bel naar:

070 - 22 10 530
.NET Core webapplicatie op maat schetsen
.NET Webapplicatie op maat ontwerpen

Bouw van je webapplicatie

We maken een afspraak en brengen jouw wensen in kaart. Doen een brainstormsessie voor eventuele aanvullende wensen waaraan de webapplicatie moet voldoen.

Aansluitend ontwerpen we de flows en wireframes van de webapplicatie. Hierin wordt de interactie duidelijk en welke functionaliteiten er nodig zijn.

Applicatie ontwikkeling

Na het ontwerpen, gaan we bouwen. De webapplicatie op maat ontwikkelen we in .NET Core. Dit is een open-source en cross-platform framework van Microsoft, die gefocust is op performance, veiligheid en toekomstbestendig is.

Tot slot testen we samen de applicatie uitvoerig, zetten de puntjes op de i en leveren de applicatie op. Dit doen we op jouw eigen hosting omgeving of onze Azure service.

Developer ontwikkelt webapplicatie