Koppelingen en api's

Het komt regelmatig voor dat een website een functionaliteit nodig heeft, waarbij de website moet communiceren met andere software systemen. Xuntos kan bestaande systemen laten samenwerken met jouw website met behulp van een API of andere koppeling.

Waarom ga je gebruik maken een koppeling of api?

Een gemakkelijk voorbeeld hiervoor is een HR systeem voor vacatures. Het is voor een recruiter prettig om op 1 plek met vacatures en kandidaten bezig te zijn. Door middel van een api koppeling kunnen we de content van vacatures via Umbraco op de website plaatsen. Andersom is het ook mogelijk om de gegevens uit een sollicitatieformulier te sturen naar het HR systeem. Dit scheelt de recruiter veel tijd.

Personen of bedrijven screenen voor Zkr.

De WWFT webapplicatie is speciaal voor makelaars of verzekeraars ontwikkeld. In deze webapplicatie kunnen personen of bedrijven eenvoudig gecontroleerd worden met betrekking tot de Wet ter Voorkoming van Witwassen en Financieren van Terrorisme. Hier maken we gebruik van verschillende systemen en moeten we rekening houden met de veiligheid van data. 

Hoe we dit project aanpakken lees je in het case verhaal van Zkr. aanpakken. 

Hoe gaan we te werk?

Als duidelijk wordt dat het Umbraco CMS met een ander systeem moet gaan communiceren, zullen wij altijd een onderzoek doen hoe we dit het beste kunnen aanpakken. Welke informatie is beschikbaar en hoe wordt deze informatie aangeleverd? Dit doen we graag samen met de beheerder van het softwaresysteem. Hierdoor beschikken we over de juiste informatie van een koppeling of api, zodat wij deze op de juiste manier kunnen implementeren.

Samenwerken Xuntos

Brainstormen of sparren

Soms overzie je de mogelijkheden niet. En dan is het altijd fijn om even te sparren met een professional. Wij zullen in eerste instantie kijken naar wat wil je bereiken. Welke service wil je verlenen? Welke processen wil je vergemakkelijken? Wil je efficiënter werken? Daarna kijken we naar de mogelijke oplossing en benodigdheden. 

Wil jij sparren over wat de mogelijkheden zijn met koppelingen en api's ten aanzien van jouw software systemen? Geen probleem, neem gerust contact met ons op.

Wil je meer weten over koppelingen en api's?

Wil je informeren naar de mogelijkheden, bijvoorbeeld over API ontwikkeling of een Salesforce koppeling? Wil je kennismaken met Xuntos of een demo aanvragen? 

Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Kennismaken met een kop koffie?

Pascal van Assendelft LR

Stel je vragen aan Pascal Account & Projectmanager

Wil je een vraag stellen of een kennismaking plannen?
Vul onderstaand formulier in.

Bedankt voor het invullen van het formulier. Jouw bericht is goed verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.