Umbraco opensource .NET cms

Umbraco is in één woord: "Gebruiksvriendelijk!" Een gebruiksvriendelijk CMS voor de redacteur die makkelijk en snel content wil beheren voor webpagina’s, campagne sites, templates en dynamische formulieren, dankzij een, jawel gebruiksvriendelijke user interface.

Umbraco open source CMS

Een gebruiksvriendelijk CMS voor ontwikkelaars die met alle vrijheid kunnen bouwen wat je als eindgebruiker wenst. Gebruiksvriendelijk voor ontwerpers die geen beperkingen hebben in het ontwerpen van hun digitale uitingen.

Umbraco verhuizen naar Xuntos

In het afgelopen jaar zijn we ondermeer gegroeid dankzij het toenemend aantal relaties die bij hun bureau weggaan, maar wel met Umbraco CMS willen blijven werken.

Verhuizen van partner is altijd een proces wat zorgvuldig moet worden ondernomen. Maar als de beslissing is gemaakt, wil je snel doorpakken en met nieuwe energie aan de slag.

Het plan van aanpak wat leidt naar het gewenste resultaat in het kort samengevat.

Analyse bestaande Umbraco omgeving

Xuntos wordt regelmatig gevraagd om een bestaande Umbraco omgeving te analyseren en met aanbevelingen te komen. Xuntos heeft hiervoor een Umbraco gemaakt die leidt tot snelle inzichten, rapportages en een verbeterplan.

Umbraco gecertificeerd

Met deze service creëren we in 3-5 werkdagen (afhankelijk van de leeftijd en complexiteit van de site een volledig rapport samengesteld door Umbraco gecertificeerde medewerkers met aanbevelingen, eventuele problemen en een plan waarin we een prioritering geven aan de bevindingen en bijpassende investering.

Ons plan van aanpak

  • Xuntos verzamelt in samenwerking met de relatie alle relevante documentatie ontwikkeld in de afgelopen periode, denk aan functionele en technische ontwerpen, specificaties, testplannen, versies Umbraco, relevante documentatie over mogelijke koppelingen met systemen van derden
  • We inventariseren de infrastructuur, configuratie en geinstalleerde softwarepakketten
  • We checken de meest recente broncode en databases
  • We bouwen op een lokale ontwikkelmachine de broncode op en testen de site en haar belangrijkste functionaliteiten
  • We beoordelen de kwaliteit van de code van zowel front end coding en back end en prestaties van de site
  • We onderzoeken de SEO kwaliteit, toegankelijk en contentinrichting

Op basis van bovenstaande activiteiten stellen we rapportage die we voorziening van een mondelinge toelichting en bespreken hoe we gezamenlijk het vervolgproces organiseren.