Umbraco Commerce

Ben jij op zoek naar een pakket waarbij je jouw producten online kan verkopen? Een CMS die verder gaat dan alleen content op pagina’s tonen? Umbraco Commerce ondersteunt je met simpele maar ook complexe functionaliteiten en bereidt je voor op de toekomst. Umbraco Commerce biedt betaalmogelijkheden, inzicht in jouw order management en heeft een ingebouwd analytics dashboard met de laatste verkoopcijfers.

Xuntos Developer zijkant LR

Jouw shop volledig op maat

Voor jouw shop richten we in het CMS een gehele tab in die zich volledig richt op alle functionaliteiten van de webshop. Denk hierbij aan producten indelen volgens verschillende categorieën. Of het beheren van een tijdelijke kortingscode. Het prettige is dat dit niet verweven is met de content van de volledige website. Hierdoor blijft het Umbraco CMS voor redacteuren overzichtelijk en gemakkelijk te beheren.

Wat zijn jouw wensen?

We kunnen de shop uitbreiden met functionaliteiten zoals gerelateerde producten. Bijvoorbeeld “van dit merk bieden we ook deze producten aan” of “in deze categorie zijn dit aanraders". De mogelijkheden zijn oneindig. Belangrijke vraag: Wat heb je nodig om jouw shop goed te laten converteren? Samen bepalen we de details, zodat de shop volledig naar jouw wensen ingericht wordt.

Complete oplossing

Umbraco Commerce is niet zomaar een online shop, het is meer dan dat. Het biedt een complete oplossing met betaaloplossingen, ordermanagement, kortingen, checkout, cards management. Mogelijkheden zat zelfs als je meerdere shops wilt openen en in verschillende talen. Je kan eenvoudig starten en dit volledig op maat inrichten om vervolgens uit te groeien naar een complexe, maar nog steeds gebruiksvriendelijke oplossing.

Producten beheren via eigen software

Op het moment dat je veel verschillende producten verkoopt, wil je deze producten beheren op 1 plek. Xuntos ontwikkelt api’s en koppelingen om de producten via het Umbraco CMS op de website te tonen. Wel zo handig als bijvoorbeeld titels, prijzen of productomschrijving aangepast worden. Dan doe je dat op 1 plek.

Direct inzicht in jouw bestellingen

Alle bestellingen worden in een overzicht geplaatst. Door het gebruik van verschillende kleuren krijg je direct inzicht in wat de status is per order. Dat kan informatie bevatten over betalingen, maar tevens of een bestelling onderweg is. Alle bestellingen kunnen gefilterd worden op bestel of betaal status.

Umbraco Commerce Besteloverzicht

Sturen op basis van data en analyses

Umbraco Commerce geeft je direct inzicht op de prestatie van jouw shop.
Met het ingebouwde dashboards heb je inzicht op analytics. Je krijgt in 1 oogopslag inzicht in jouw totale omzet en aantal bestellingen. Deze kan je direct vergelijken met een zelf aan te geven periode.

Umbraco Commerce Analytics

Je kunt dus snel beslissingen nemen op basis van data om bedrijfsresultaten te verbeteren en KPI’s te halen.

Wil je meer weten over Umbraco?

Al jaren ontwikkelen we enkel en alleen met het Umbraco CMS.
De gebruiksvriendelijkheid voor redacteuren en flexibiliteit voor developers is voor ons echt een meerwaarde. Daarnaast is veiligheid een belangrijk aspect en daar kun je op rekenen. 

Hoe is jouw redactie team ingericht? 

Beheer jij jouw content met verschillende redacteuren met verschillende verantwoordelijkheden? Zou je graag je content via een goedkeuringssysteem willen laten redigeren? Wil jij jouw redactieproces van de website zorgvuldig inrichten?
Umbraco Workflow kan je in dit proces zeer goed ondersteunen.

Ervaar Umbraco zelf, we laten het graag zien. 

Wil jij meer weten over Umbraco?
En ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Umbraco Commerce?
Dan nodigen we je bij deze uit voor een demo, dat kan zowel online of op locatie. 

Kennismaken met een kop koffie?

Pascal van Assendelft LR

Stel je vragen aan Pascal Account & Projectmanager

Wil je een vraag stellen of een kennismaking plannen?
Vul onderstaand formulier in.

Bedankt voor het invullen van het formulier. Jouw bericht is goed verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.