Umbraco Gold Partner

Wij ontwikkelen al jaren websites en klantportals met het Umbraco CMS. Nadat we besloten hadden om niet meer te werken met andere CMSen hebben we ons bij Umbraco aangesloten als Umbraco Gold Partners.

Umbraco Gold Partner Header afbeedling

Ontdek waarom Xuntos als Umbraco Gold Partner de perfecte keuze is voor jouw Umbraco-projecten. Met meer dan 730.000 actieve Umbraco installaties wereldwijd, staan wij trots aan de top, erkend voor onze bijdrage en expertise binnen het Umbraco ecosysteem.

Jouw vertrouwde Umbraco Gold Partner

Als Umbraco Gold Partner bieden wij vele voordelen die direct ten goede komen aan onze klanten:

Directe ondersteuning van Umbraco ontwikkelaars

We hebben directe toegang tot de mensen achter Umbraco, waardoor we snelle en betrouwbare oplossingen kunnen bieden.

Umbraco Cloud Hosting

Gehost op Microsoft Azure, biedt Umbraco Cloud ons een solide en veilig platform met dagelijkse back-ups en automatisch onderhoud, wat ons helpt tijd en budget te besparen.

Erkenning van expertise

Onze status bevestigt onze deskundigheid en toewijding aan het leveren van kwaliteit binnen het Umbraco ecosysteem. Arnold Visser, partner manager bij Umbraco Nederland, prijst de langdurige relatie en groeiende expertise van Xuntos binnen Umbraco.

Wat zegt Umbraco

“We onderhouden al jaren warme contacten met het Xuntos team, hun kennis en expertise over Umbraco en Umbraco Heartcore. Maar ook de langdurige relaties die zij onderhouden met Umbraco klanten getuigen van commitment naar ons toe. We zagen de laatste 2 jaar een verdere versnelling bij Xuntos en het verrast ons dan ook niet dat Xuntos de Gold Partnership verdient. Als Gold partner worden de banden verstevigt en met de partnerrelatie dragen we bij aan de groei van Xuntos.”

Arnold Visser, partner manager Nederland

Over Umbraco

Sinds de oprichting in 2005 heeft Umbraco zich snel ontwikkeld tot een van de meest populaire CMS'en wereldwijd, met kenmerken zoals:

Wijdverspreide acceptatie

Met bijna 20 jaar ervaring en hoofdkantoor in Denemarken, is Umbraco een gerenommeerd CMS met meerdere awards op zijn naam.

Bewezen succes

Grote merken zoals Heineken en De Nationale Bioscoopbon vertrouwen op Umbraco voor hun digitale aanwezigheid.

Innovatieve Edities

Umbraco is beschikbaar in drie edities, waaronder Cloud, Heartcore (headless CMS), en de traditionele server-versie, alle ontworpen om te voldoen aan diverse bedrijfsbehoeften.

De kracht van Umbraco met Xuntos

Wij onderhouden al jaren warme contacten met het Umbraco team, wat getuigt van onze commitment en innovatie in het gebruik van Umbraco en Umbraco Heartcore. Dit heeft geleid tot een versnelling in onze dienstverlening en versterking van onze positie als Gold Partner.

Umbraco is actief met drie edities

Umbraco Cloud

Umbraco Cloud is het Umbraco CMS in de cloud waarmee hosting en de laatste versie is gegarandeerd

Umbraco Heartcore

Umbraco Cloud is het Umbraco headless CMS in de cloud voor een multichannel online marketing platform;

Umbraco CMS

Umbraco CMS identiek aan de Cloud versie, maar voor gebruik op eigen server.

Ervaar Umbraco Zelf

Nieuwsgierig of Umbraco de juiste keuze is voor uw organisatie? Xuntos biedt jou de kans om dit toonaangevende CMS zelf te ervaren. Vraag een gratis demo aan en ontdek de ongeëvenaarde flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid van Umbraco.

Kies voor de expertise van een Umbraco Gold Partner. Neem contact op met Xuntos om uw online ambities te realiseren. Bel ons op 070 - 22 10 530 of bezoek onze website voor meer informatie en het plannen van uw gratis demo.

 

Kennismaken met een kop koffie?

Pascal van Assendelft LR

Stel je vragen aan Pascal Account & Projectmanager

Wil je een vraag stellen of een kennismaking plannen?
Vul onderstaand formulier in.

Bedankt voor het invullen van het formulier. Jouw bericht is goed verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.