Xuntos Developer zijkant LR

Maatwerk software

Xuntos Waarom software op maat?

  • Directe aansluiting op jouw organisatie en zijn bedrijfsprocessen.
  • Bespaar kosten door slimmer te werken met maatwerk software.
  • Een krachtig instrument om het beter te doen dan anderen in jouw markt.

development Wat zeggen onze klanten?

"Standaard software heeft teveel functionaliteiten, die ik niet nodig heb. En de functionaliteiten die ik nodig heb, zitten er niet in" is de uitspraak die wij regelmatig van onze klanten horen. Dan is het tijd om de software te vervangen door software op maat.

Wij ontwikkelen samen met jou software die aansluit op jouw bedrijfsprocessen. Meer info nodig? Vraag een adviesgesprek aan.

Bel naar:

070 - 22 10 530
Xuntos schets whiteboard LR
Web-based software op maat scrum

Uiterst gebruiksvriendelijk

Eerst maken we samen een analyse van je organisatie en brengen alle wensen in kaart. We kijken wat de best passende technische oplossingen zijn om jouw idee├źn en doelen te verwezenlijken.

Daarna combineren we een mooi design met de beste functionaliteit en zorgen onze software ontwikkelaars ervoor dat jouw web app uiterst gebruiksvriendelijk is. De software moet immers tijd, frustratie en kosten besparen.

Nabouwen oude software

Draait er nog verouderde software in jouw organisatie? Software die alleen werkt in een verouderde browser, en wil je de bestaande functionaliteiten behouden zonder data te verliezen?

Wij bouwen jouw oude software na en voegen er nieuwe functionaliteiten aan toe die afgestemd zijn op jouw wensen. Het resultaat is een verbeterde versie van je huidige software die klaar is voor de toekomst.

Xuntos Developer LR

Kennismaken met een kop koffie?

Pascal van Assendelft LR

Stel je vraag aan Pascal Account & Project Manager

Wil je een vraag stellen of een kennismaking plannen?
Vul onderstaand formulier in.

Bedankt voor het invullen van het formulier. Jouw bericht is goed verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.