Webapplicaties

Wij bouwen webapplicaties op maat. Meestal worden webapplicaties ontwikkeld om processen digitaal te maken. Je kan hierbij denken aan het checken van gegevens, het nemen van bepaalde stappen of bijvoorbeeld berekeningen maken.

Xuntos team kantoor rechts LR bovenaanzicht

Van idee tot ontwikkeling

Vaak wordt een webapplicatie ontwikkeld om processen voor gebruikers gemakkelijk en efficiënt te maken. Een webapplicatie kan er ook voor dienen om de organisatie te ontlasten waardoor een team minder tijd kwijt is en de webapplicatie rendabel gaat worden. 

Het bouwen van een webapplicatie begint met de wens om een probleem op te lossen. We denken graag met je mee aan een oplossing en hoe je dit het beste kan ontwikkelen. Soms is er al een idee voor een oplossing.

De volgende stap is het ontwerpen en ontwikkelen van de webapplicatie. We bekijken welke expertise nodig is en stellen op basis daarvan een development team samen.

Xuntos ontwikkelt de webapplicatie personen of bedrijven screenen voor Zrk.

De WWFT webapplicatie is speciaal voor makelaars of verzekeraars ontwikkeld. In deze webapplicatie kunnen personen of bedrijven eenvoudig gecontroleerd worden met betrekking tot de Wet ter Voorkoming van Witwassen en Financieren van Terrorisme. Hier maken we gebruik van verschillende systemen en moeten we rekening houden met de veiligheid van data.

Hoe we dit project aanpakken? Lees je in het case verhaal van Zkr.

Heb jij vragen over het ontwikkelen van een webapplicatie?

Wil je informeren naar de mogelijkheden?
Kennismaken met Xuntos of een demo aanvragen? 

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Kennismaken met een kop koffie?

Pascal van Assendelft LR

Stel je vragen aan Pascal Account & Projectmanager

Wil je een vraag stellen of een kennismaking plannen?
Vul onderstaand formulier in.

Bedankt voor het invullen van het formulier. Jouw bericht is goed verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.