Umbraco Bureau

Ben je op zoek naar een Umbraco bureau? Xuntos is hét Umbraco bureau van Nederland. Met ons ervaren team van gedreven specialisten zijn wij jouw betrouwbare partner om van ieder project een groot succes te maken.

Xuntos team kantoor rechts LR bovenaanzicht

Onze ervaren developers zijn gespecialiseerd in Umbraco en kunnen iedere technische uitdaging aan. Als bureau werken wij enkel met Umbraco. Hierdoor zijn wij volledig gespecialiseerd in het CMS en is geen uitdaging ons te groot. Wat je wens ook is, wij kunnen het aan, met 100% maatwerk dat helemaal past bij jouw situatie.

Sinds 2010 helpen wij vanuit onze vestiging in Den Haag bedrijven met professionele Umbraco development, zoals het maken van een Umbraco API of Umbraco website. Wij leveren altijd maatwerk. In samenwerking met jou bedenken, ontwerpen we concepten waarna onze Umbraco specialisten het voor jou zullen uitwerken.

Neem contact op

Ervaren Umbraco bureau in Den Haag

Xuntos is een ervaren Umbraco bureau in Den Haag en heeft zich volledig gespecialiseerd in het Content Management Systeem Umbraco. Het Umbraco CMS is ontzettend gebruiksvriendelijk en flexibel. Bovendien is het enorm veilig, waardoor het in de loop der jaren veel populariteit heeft gewonnen. En terecht, vinden wij. Het is niet voor niets dat wereldwijd meer dan 700.000 actieve installaties met Umbraco zijn, waaronder de installaties van onze klanten.

Wist je dat…
Umbraco ook als headless CMS gebruikt kan worden? Dit is mogelijk vanaf versie 12 of kies voor Umbraco Heartcore. Een headless CMS heeft veel voordelen ten opzichte van een standaard CMS. Welke dat precies zijn, hebben we uitgelegd in onze blog Wat is een headless CMS?

Umbraco Gold Partner

Een van de voordelen van Xuntos als jouw Umbraco bureau, is dat wij officiële Umbraco Gold Partner zijn. Als Umbraco Gold Partner kunnen we rekenen op directe ondersteuning van de ontwikkelaars van Umbraco zelf. We maken gebruik van Umbraco Cloud Hosting op basis van Microsoft Azure.

Umbraco Cloud is een solide en veilig platform. Iedere dag zijn er back-ups en vindt er automatisch onderhoud plaats. Hierdoor besparen we tijd en budget op het onderhoud van de omgeving en kunnen wij altijd de snelste en beste kwaliteit service leveren.

Xuntos is Umbraco Gold Partner

Waarom wij en onze klanten voor Umbraco kiezen?

De belangrijkste punten waarom wij als bureau kiezen voor het Umbraco CMS

  • Gebruiksvriendelijk en eenvoudig content beheer
  • Veilig door het open-source .NET Core framework van Microsoft.
  • Hoge performance
  • Gemakkelijk te koppelen of integreren met andere systemen
  • Ondersteund door een community van ontwikkelaars

Gratis demo aanvragen

Nieuwsgierig of Umbraco past bij jouw organisatie? 
Wij geven je graag een demo, zodat jezelf het Umbraco CMS kan ervaren.

Kennismaken met een kop koffie?

Pascal van Assendelft LR

Stel je vragen aan Pascal Account & Projectmanager

Wil je een vraag stellen of een kennismaking plannen?
Vul onderstaand formulier in.

Bedankt voor het invullen van het formulier. Jouw bericht is goed verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.