Website laten maken

Wil jij of jouw organisatie een nieuwe website laten maken? Xuntos heeft sinds 2010 ervaring met het ontwikkelen en beheren van websites. Wij gaan graag samen met jou en ons team van enthousiaste developers aan de slag.

Xuntos kantoor bovenaanzicht LR

Hoe gaan we beginnen?

Om een goed beeld te krijgen wat het doel van de website is en de behoefte van de gebruiker starten we met een kick-off en onderzoeksfase. Afhankelijk van de grootte van de vraag schatten we samen in wat hier precies voor nodig is. Indien nodig schakelen we onze partners in voor strategie en gebruikersonderzoek. Zodra het concept en design helder is, kunnen wij starten met het ontwikkelen van jouw nieuwe website.

Development nieuwe website

In de development fase zal onze front-end ontwikkelaar het grafisch ontwerp omzetten naar HTML. Wij bouwen standaard responsive en zo toegankelijk mogelijk. 

Vervolgens zal de back-end developer het CMS gaan inrichten en functionaliteiten gaan opbouwen. Vervolgens wordt zowel de front als de back-end code samen gevoegd tot een werkend geheel. 

Zowel in de design fase als in de ontwikkelfase willen we dat de klant betrokken is. We zullen dus regelmatig updates met elkaar delen en alvast vragen of functionaliteiten getest kunnen worden. Hierdoor zorgen we ervoor dat de website gaat voldoen aan de wensen, behoefte en verwachting. 

Wij zijn fan van Umbraco

Xuntos heeft ervaring met veel verschillende Content Management Systemen, maar heeft sinds enkele jaren volledig gekozen voor het open source CMS Umbraco. We vinden Umbraco een ontzettend gebruiksvriendelijk en flexibel CMS. Hiermee kunnen we voor onze klanten websites op maat maken. 

Over Xuntos

Xuntos is dé webdesigner in Den Haag voor Umbraco websites. Wat je vraag ook is, wij kunnen het bouwen. Zo kunnen we je helpen met de volgende diensten:

Kortom, al wil je een website laten maken in Den Haag, ben je bij Xuntos aan het juiste adres.

Wil je informeren naar de mogelijkheden?
Kennismaken met Xuntos of een demo aanvragen?
Neem vrijblijvend contact met ons op.