Episerver

Episerver is ideaal voor grote content gedreven organisaties. Episerver ondersteunt contentgroepen, meertaligheid lokalisatie en is uitermate geschikt voor personalisatie met rijke interactieve belevingen.

Episerver CMS

Episerver, de juiste keuze

Wanneer relaties ons contacten voor een businesscase waarin online-marketing, meertaligheid en veel content strategisch is  dan wordt Episerver onze keuze en advies

Episerver is een .NET CMS platform en volgens (link)forrester en Gartner(link) een bewezen oplossing die haar marktpositie uitbouwt, dankzij productinnovaties, wereldwijde partnernetwerk, gerichte overnamesen succesvolle implementaties

Bij Xuntos is een inhouse gecertificeerd development team dagelijks actief met het beheren en doorontwikkelen van de online omgevingen. Onze developers houden van complexe technische uitdagingen. Ons doel is met onze expertise en passie voor techniek een succesvolle lancering van de Episerver website(S) binnen tijd en budget naar volle tevredenheid van je gebruikers en stakeholders te realiseren.

 

Wat maakt ons anders dan anderen

Iedereen kan out of the box een implementatie verzorgen. Maar met Episerver wil je daarvan waar voor geld dan is het is het outside the box denken een absolute must. Xuntos analyseert welke optimale mogelijkheden er zijn om maximaal rendement uit Episerver haar functionaliteiten te halen om de geformuleerde doelstellingen te bereiken.  Vanzelfsprekend maakt Xuntos gebruik van de Api laag en .Net maatwerk en ontwikkelt middelware om data te ontsloten uit 3rd party tools zoals Salesforce, Exact, Afas en vele anderen.

Welke businesscase het ook is, ons Episerver team met haar uitgebreide kennis van Episerver zorgt voor uitstekende werkende oplossingen die zorgen voor mooie resultaten.

Meer weten. Zullen we een kop koffie doen?

Marc Gutlich

Marc Gutlich Sales Director

Wil je met ons werken? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Bedankt voor het invullen van het formulier. Uw bericht is goed verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.