All-in one Online marketing oplossing Kentico

Kentico is een bewezen oplossing voor CMS vraagstukken. Online Marketing, E-commerce uitdagingen. Zowel in de Cloud als klassiek op dedicated servers is Kentico open en schaalbaar om iedere online uitdaging te realiseren.

Kentico E-Commerce & Online marketing platform

Kentico, een krachtig flexibel platform

Kentico klanten kunnen een krachtige flexibel platform verwachten met een makkelijk te gebruiken userinterface. Kentico bespaart onze klanten, tijd en resources, zodat je je kan focussen op je business en meer kan bereiken in de digitale arena. Vandaag de dag zijn er meer dan 25000 websites actief en zijn bekende namen in Nederland ROC Amsterdam, VU, ATAG, Vilans en nog vele anderen…

Het CMS voor e-commerce, corparate sites en portalen

Kentico is niet zomaar een CMS, met Kentico ben je in staat om online te versnellen dankzij de uitgebreide functies en mogelijkheden van Kentico en daarmee e-commerce, corporate sites en portalen te lanceren. Je wordt ondersteunt met krachtige CMS tooling, die je als online marketeer en redactie tot je beschikking hebt.

Daarnaast kan je gepersonaliseerde en geolocatie gebaseerde relevante content en ervaringen zelfstandig inrichten. Hiermee realiseer je meer online rendement zonder te integreren met systemen van derden maar vanuit 1 oplossing Kentico niet zomaar een CMS!

Out of box functionaliteiten

Met Kentico haar uitgebreide selectie van out of the box functionaliteiten en mogelijkheden om iedere behoefte te realiseren volgens de wens van de klant is Kentico een serieuze kandidaat voor middel tot grote klantomgevingen. Kentico zorgt dat je zelfstandig in staat bent om de gewenste online resultaten te bereiken en te blijven verbeteren.

De digitale volwassenheid kenmerkt zich doordat er meerdere redacteuren en online marketeers  dagelijks online aan verschillende sites werken, A/B testen doen, mailcampagnes organiseren en marketing automation toepassen. Kentico is dan een uitstekende ‘fit”,

Xuntos is in Zuid Holland de ervaren partner voor Kentico trajecten, met een team van Kentico gecertificeerde specialisten werken we dagelijks samen aan digitaal succes.

Kentico ondersteunt wysiwyg editen, mobiele toepassingen, workflows, multisites, meertaligheid, marketing automation, e-mailfaciliteiten, campagnesites, online formulieren en automation. Out of the box zijn er 70 modules die zo zijn in te zetten of zijn aan te passen aan de specifieke wensen die er zijn.

Omnichanneling

Vandaag de dag leven we in een multichannel wereld waar we als organisatie van belang is dat je nieuwe oplossingen zoekt om de doelgroepen optimaal te bedienen.

Een responsive website is niet langer goed genoeg. Je klanten zijn in toenemende mate op steeds meer verschillende soorten devices actief: mobiele apps, chat, voice assistenten, slimme horloges en ander IOT toepassingen. Als je niet verbonden bent met deze nieuwe kanalen, dan mis je mogelijk een kans.

Een traditioneel CMS is hiervoor niet geschikt. Een nieuw type cms dat gebouwd is voor omnichannel content management gaat hieraan een invulling geven. Een platform dat zorgt voor de juiste content in het juiste formaat in de juiste context en aan de juiste persoon, dat is Omnichannel optima forma.

Agile werken is inmiddels voor veel organisaties een gemeengoed. Flexibel schaalbaar, multidisciplinaire teams werken samen aan producten. Is je infrastructuur hier klaar voor.

Kentico Kontent

Met Kentico Kontent ga je een fit maken, in de cloud schaalbaar en dankzij een Microservices architectuur, kan je makkelijk integreren met iedere applicatie, onafhankelijk welke technologie wordt gebruikt.

Als je kijkt naar een middel tot grote organisatie dan is haar content overal. Ze gebruiken vaak meerdere CMS systemen beheerd door aparte business units en/of afdelingen. Tegelijkertijd wordt er ook veel content beheert en ontsloten vanuit ERP, CRM, PIM DAM en andere oplossingen.

Ook jouw organisatie zou weleens onnodig veel tijd en inspanningen kunnen leveren als het handelt om content. Wellicht is de content opgeslagen in silos wat vervolgens leidt tot duplicatie van content items. Daarbij komend dat het medewerkers onnodig veel tijd kost om het te beheren zijn al twee redenen om eens te gaan experimenteren maar vergis je niet het gaat ook ten koste van de inconsistentie in je digitale kanalen en ervaringen.

Klaar voor een consisente merkbeleving en actief willen wij zijn op meerdere kanalen, dan is Kentico Kontent prezi sessie een mooie eerste stap.

Tip off wanneer een headless of traditioneel cms inzetten voor je organisatie?

Kies een traditioneel cms als

Kies een headless cms als

je zelfstandig de sites en cms wilt hosten

Als je content wilt creeren over meerdere kanalen niet alleen een website

Je alleen een website wilt bouwen en geen ambities hebt om meerder kanalen te ondersteunen

Je marketeers klaar zijn voor een omnichannel content strategie

Je het cms gebruikt als ontwikkelplatform

Je applicaties wilt bouwen op basis van een microservices architectuur

Je marketeers niet in staat zijnhun mindset over “website first” kunnen veranderen

Je gebruik wilt maken van schaalbaarheid van een SAAS oplossing

 

 

 

Meer weten. Zullen we een kop koffie doen?

Marc Gutlich

Marc Gutlich Sales Director

Wil je met ons werken? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Bedankt voor het invullen van het formulier. Uw bericht is goed verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.