Kentico developer

Kentico Xperience platform

Ervaar dé all-in-one oplossing

  • Een complete, schaalbare, alles-in-één platform
  • CMS, e-commerce en online marketing oplossing
  • Moderne .NET MVC technologie

Ben je op zoek naar een geschikt platform waarmee je online marketing activiteiten kunt uitvoeren? Dan raden wij Kentico Xperience platform aan. Het is het platform voor content management, e-commerce en online marketing.

Kentico een flexibel platform

Wat kun je verwachten van Kentico? Het is een krachtig en flexibel platform met een intuïtieve user interface. Dé alles-in-één oplossing als het gaat om content management, e-commerce en online marketing. Bestaande (ERP, PIM, CRM) systemen zijn eenvoudig te integreren.

Hoe gaat Kentico voor jou werken? Vanuit die vraag gaan onze ontwikkelaars aan de slag, gebruik maken van o.a. content personalisatie, e-mail marketing en zelfs marketing automation. We ontwikkelen voor jou een maatwerk oplossing, afgestemd op jouw situatie en wensen! Allemaal om jouw online succes te vergroten.

Kentico logo
Kentico back office dashboard

Intuïtieve user interface

Je content en marketing uitingen beheer je eenvoudig en intuïtief in de gebruiksvriendelijke user interface van Kentico Xperience platform. Wil je meer weten? Vraag een demo aan.

Silver Partner Kentico

Kentico partnership

Sinds 2015 werken we met Kentico CMS en ontwikkelen uiteenlopende projecten van portalen tot community websites. Kentico is gegroeid tot een volwaardige marketingomgeving waarin online marketeers vol gas kunnen geven.

Xuntos heeft ruime ervaring en uitgebreide kennis van het Kentico platform. Onze ontwikkelaars zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Kentico en staan ook graag voor jou klaar met hulp en advies.

Advies nodig? Bel ons.

070 - 221 05 30

Het Platform Kentico Xperience

Xperience by Kentico is de nieuwe branding voor hun digital Xperience platform. Kentico Xperience combineert content management, digitale marketing en e-commerce in één systeem. Het platform draait op een server naar eigen keuze.

Xperience by Kentico

Deze klanten kozen voor Kentico

Kennisplein Gehandicapten Sector logo
Health Valley logo
Vilans logo
Zorg voor Beter logo
Beter Oud logo
Kentico Kontent Flowchart

In de cloud Kentico Kontent

Dit is een CaaS (Content as a Service) cloud oplossing van Kentico. Kentico Kontent is een headless CMS. De content beheer je centraal en kun je vervolgens via API’s naar meerdere kanalen serveren. Daarbij kun je denken aan websites, mobiele apps, webshops en portalen.

Het voordeel is dat je content niet in meerdere systemen staat maar in één systeem. Je voorkomt er dubbele content mee en het blijft consistent. Kortom met Kentico Kontent verenig je je content op één plek en die publiceer waar jij het nodig hebt.

Meer weten. Zullen we een kop koffie doen?

Marc Gutlich

Marc Gutlich Sales Director

Wil je met ons werken? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Bedankt voor het invullen van het formulier. Jouw bericht is goed verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.