Umbraco Api

Het Umbraco CMS is bijzonder flexibel door de mogelijkheden van het inzetten van Umbraco API. Xuntos heeft geruime ervaring in het ontwikkelen van Umbraco api's.

Communicatie tussen software

Het komt regelmatig voor dat een website een functionaliteit nodig heeft, waarbij de website in dit geval Umbraco moet communiceren met andere software systemen. Xuntos kan bestaande systemen laten samenwerken met jouw website met behulp van een API of andere koppeling.

Wij kunnen jouw Umbraco website voorzien van een nieuwe API of gebruik maken van een API van een extern systeem. Hierdoor zorgen we dat jouw softwaresysteem samenwerkt en data uitwisselt met Umbraco. 

Voorbeeld Umbraco api

Een gemakkelijk voorbeeld hierbij is een werken bij site. Vacatures staan meestal in een HR systeem opgeslagen, zodat ze onderdeel zijn van het werkproces. Het is voor een recruiter prettig om op 1 plek met vacatures en kandidaten bezig te zijn.

Door middel van een Umbraco api kunnen we de content van vacatures via Umbraco op de website plaatsen. Andersom is het ook mogelijk om de gegevens uit een sollicitatieformulier te sturen naar het HR systeem. Dit scheelt de recruiter veel tijd.

Dashboard en registratie omgeving voor MPS

De online omgeving voor onze klant MPS is een voorbeeld van een complexe portal en de gemaakte api's met de verschillende systemen van MPS.

Dashboard MPS

In het klantportaal laten we aan de gebruiker veel data zien. De gebruiker kan zich registreren. Tevens kan hij inzien welke stappen van hem of haar worden verwacht tijdens het certificeringsproces. Welke technieken we gebruiken en hoe we dit project hebben aangepakt lees je in het case verhaal van MPS.

Vraag een gratis demo aan?

Nieuwsgierig of Umbraco past bij jouw organisatie? 
Wij geven je graag een demo, zodat jezelf dit CMS kan ervaren.

Kennismaken met een kop koffie?

Pascal van Assendelft LR

Stel je vragen aan Pascal Account & Projectmanager

Wil je een vraag stellen of een kennismaking plannen?
Vul onderstaand formulier in.

Bedankt voor het invullen van het formulier. Jouw bericht is goed verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.