Umbraco website voor Alrijne Ziekenhuis

Sinds 2016 is Alrijne ziekenhuis een waardevolle online partner van ons. We hebben verschillende online platforms voor hun ontwikkeld waaronder ook hun Umbraco website.

Alrijne website

Alrijne Ziekenhuis is onderdeel van Alrijne Zorggroep, waaronder ook de Verpleeghuizen Leythenrode en Oudshoorn vallen. Bij Alrijne Zorggroep werken ruim 3800 medewerkers en staan zo’n 770 bedden, verdeelt over de drie ziekenhuislocaties in Leiden, Leiderdorp en Alphen aan den Rijn.

Scrumteam

Met een multidisciplinair scrumteam van concept en design (Mixit) en development (Xuntos) is in de 2016 de website van Alrijne ziekenhuis volledig ontwikkeld in Umbraco en beschikbaar voor alle devices. De relaties tussen de verschillende typen content en weergave van gewone en specialisme-pagina's was de grootste uitdaging.

Xuntos en Mixit

Xuntos en Mixit werken sinds 2010 samen in het realiseren van diverse Digital Workplace trajecten. Voor diverse klanten hebben we de afgelopen 6 jaar mooie resultaten bereikt. Mixit is vaak de vooruitgeschoven post die strategie, concept, ontwerp en adoptie voor haar rekening neemt. Xuntos richt zich vooral op de technische realisatie. We werken altijd als één team samen zodat de opdrachtgever één aanspreekpunt heeft.

Doorontwikkeling online platform

Sinds 2018 is de samenwerking met betrekking tot de website veranderd. Wij nemen sindsdien design en development voor onze rekening en helpen Alrijne met de benodigde doorontwikkeling van hun online platform. Inmiddels hebben we al meerdere nieuwe toevoegingen gerealiseerd zoals een koppeling met hun digitale folder systeem, websites voor de verpleeghuizen en nog veel meer.

Over Umbraco CMS

Umbraco is sinds 2005 een immer groeiend CMS en kent inmiddels wereldwijd meer dan 730.000 actieve installaties waar gebruikers dagelijks actief zijn met het onderhouden van hun digitale kanalen.

Het Umbraco CMS is voor de redacteur / online marketing specialist makkelijk in gebruik en kent in Nederland veel gebruikers. En het heeft de erkenning van Emerce als nummer 1 open-source CMS. Een mooie bevestiging van het succes van Umbraco is het wapenfeit dat Umbraco vele awards heeft binnengehaald in 2021!

Wil je meer weten over het Umbraco CMS? Neem dan gerust contact met ons op voor een demo. Bel of vul het onderstaande formulier in.

Kennismaken met een kop koffie?

Pascal van Assendelft LR

Stel je vragen aan Pascal Account & Projectmanager

Wil je met ons werken? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Bedankt voor het invullen van het formulier. Jouw bericht is goed verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.