Zorginstelling Careyn corporate website

De corporate website van Careyn heeft een metamorfose ondergaan. In een korte periode is begin mei de nieuwe site live gegaan.

Careyn.nl website

Careyn is een zorgorganisatie actief in de provincies Zuid-Holland en Utrecht met een uitgebreid zorgaanbod. Samen met andere zorgverleners, mantelzorgers en vrijwilligers geeft Careyn de juiste hulp en ondersteuning aan haar zorgcliënten.

"Samen Nabij"

De geformuleerde opdrachtsomschrijving was: "Hoe gaan we online onze doelgroepen optimaal bereiken en informeren rondom de verschillende zorgthema's en daarbij gebruiksvriendelijke contactmogelijkheden aanbieden zodat online een bijdrage levert in de communicatiedoelstelling, namelijk Samen Nabij".

De ontwikkeling

Het team startte met een inventarisatie van de zogenaamde must-haves en ontwierp een homepage. Dit diende meteen als startpunt voor de verdere contentontwikkeling. Door het houden van verschillende interviews met bepaalde doelgroepen die veel gebruik maken van de website, zijn de templates samengesteld. Samen met de diensten- en locatiepagina's vormden deze de basis voor de backlog om van daaruit userstories uit te werken en sprints in te delen.

Na twee weken werden de eerste contouren van de site zichtbaar en konden de redactieleden starten met de content invoer. Binnen de zorg is dit altijd een thema, zeker gezien de enorme hoeveelheden aan informatie en beeldmateriaal dat verzorgd moet worden.

In een aantal sprints is een site gerealiseerd die als gebruiksvriendelijk wordt ervaren en inspeelt op de wens om binnen een paar kliks bij gevraagde content te komen. Met een toptakenstructuur en krachtige zoekmachine, worden de verschillende doelgroepen ondersteund in haar informatiebehoefte.

Xuntos heeft in nauwe samenwerking met Careyn, Tiltshift (Projectcoördinatie & Strategie) en Keen (UX en Design) de nieuwe site gerealiseerd.

Meerdere online platformen voor Careyn

Xuntos ontwikkelt en beheert verschillende platformen voor Careyn. 

  • Careyn.nl - Corporate website - Samen Nabij
  • Werken bij Careyn - Vacature website
  • CareynPlus - Bestellen van producten en diensten om langer zelfstandig te wonen
  • Vitaliteitsplatform
  • Extranet

Kennismaken met een kop koffie?

Pascal van Assendelft LR

Stel je vragen aan Pascal Account & Projectmanager

Wil je een vraag stellen of een kennismaking plannen?
Vul onderstaand formulier in.

Bedankt voor het invullen van het formulier. Jouw bericht is goed verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.