CareynPlus responsive website in Umbraco

In samenwerking met Careyn en We're someone hebben we voor hun merk CareynPlus een website ontwikkeld in Umbraco. De website is responsive en heeft een API integratie met hun Korèn CRM systeem.

CareynPlus website

Careyn is één van de klanten waar wij al meerdere jaren met veel wederzijds genoegen mee samen werken. Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming die zich inzet voor de gezondheid en welzijn van hun klanten, gezond of kwetsbaar. Daarvan is CareynPlus het merk waaronder zij hun Careynkaart uitgeven aan hun klanten.

Careynkaart

Met deze kaart kunnen hun klanten onder andere kortingen op (zorg-)verzekeringen, hulp aan huis, korting op hulpmiddelen en andere voordelen. Deze diensten zijn vaak erg belangrijk voor veel klanten die hier gebruik van maken.

Daarnaast is het juist voor deze doelgroep een uitdaging om bij de juiste informatie te komen op het internet. Des te belangrijker is het dat de website goed werkt en tevens overzichtelijk en zeer betrouwbaar is.

Bij de meest recente vernieuwing van de website voor CareynPlus is een responsive ontwerp gemaakt door We're someone. Vervolgens hebben wij de website in Umbraco CMS ontwikkeld inclusief een API koppeling met hun Korèn CRM systeem. Door deze totaaloplossing kunnen aanvragen en aankopen vanaf de website direct en eenvoudig bijgehouden worden in hun overzichtelijke CRM portaal.

Over Umbraco CMS

Umbraco is sinds 2005 een immer groeiend CMS en kent inmiddels wereldwijd meer dan 730.000 actieve installaties waar gebruikers dagelijks actief zijn met het onderhouden van hun digitale kanalen.

Het Umbraco CMS is voor de redacteur / online marketing specialist makkelijk in gebruik en kent in Nederland veel gebruikers. En het heeft de erkenning van Emerce als nummer 1 open-source CMS. Een mooie bevestiging van het succes van Umbraco is het wapenfeit dat Umbraco vele awards heeft binnengehaald in 2021!

Wil je meer weten over het Umbraco CMS? Neem dan gerust contact met ons op voor een demo. Bel of vul het onderstaande formulier in.

Kennismaken met een kop koffie?

Pascal van Assendelft LR

Stel je vragen aan Pascal Account & Projectmanager

Wil je een vraag stellen of een kennismaking plannen?
Vul onderstaand formulier in.

Bedankt voor het invullen van het formulier. Jouw bericht is goed verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.