Werken bij Diakonessenhuis

Xuntos heeft voor het Diakonessehuis de werken bij site ontwikkeld.

Thumbnail Arbeidsmarkt Website

Het Diakonessenhuis is opgericht in 1844 en is daarmee het oudste Diakonessenhuis van Nederland. Vanuit haar drie locaties (Utrecht, Zeist en Doorn) is het uitgegroeid tot een vooruitstrevend algemeen ziekenhuis met een breed zorgaanbod voor jong en oud.

Het diakonessenhuis is voortdurend op zoek naar nieuwe collega's. Samen met onze partner DplusM hebben wij daarom voor Diakonessenhuis een geheel nieuwe vacature website ontwikkeld.

Koppeling software systeem

Bezoekers kunnen eenvoudig zoeken door de verschillende vacatures. De vacatures worden regelmatig geïmporteerd uit het recruitment softwarepakket PeopleXS.

Solliciteren

Via een sollicitatieformulier kan de bezoeker online solliciteren op de vacature. Sollicitaties worden direct verstuurd naar PeopleXS, waarna de sollicitatie direct in het postvak komt van HR.

Werken bij site laten ontwikkelen door Xuntos

Wij helpen je graag bij het in kaart brengen van de mogelijkheden voor jouw nieuwe werken bij site. Dat kan zijn met een demo van Umbraco of een technische inventarisatie voor externe koppelingen

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. 

Kennismaken met een kop koffie?

Pascal van Assendelft LR

Stel je vragen aan Pascal Account & Projectmanager

Wil je met ons werken? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Bedankt voor het invullen van het formulier. Jouw bericht is goed verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.