CareynPlein is live

Wij hebben samen met Careyn het social intranet succesvol gelanceerd. Het nieuwe intranet heet vanaf nu het "CareynPlein" en draait op het .NET Core platform in een Azure hosting omgeving.

Careynplein Socialintranet

Nieuw digitaal platform

Ondanks de drukke en gekke tijden is het communicatie team van Careyn samen met ons erin geslaagd om een nieuw digitaal platform te realiseren. Een sociaal intranet, waarin de gebruiker centraal staat en ondersteund wordt in haar dagelijkse werkzaamheden. Voor Careyn is dit het instrument waar men communiceert met en naar haar medewerkers.

Laagdrempelig en gebruikvriendelijk

Careyn medewerkers werken voornamelijk ambulant en op verschillende locaties, en in deze tijd van het coronavirus en de lockdowns ook veel vanuit huis. Door middel van het nieuwe social intranet heeft men nu de mogelijkheid om elkaar beter en sneller te informeren. Dit is mede te danken aan de laagdrempeligheid, bereikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van het digitale platform.

Nieuwe social intranet

Xuntos werkt al jaren samen met één van de grootste zorginstellingen in Nederland aan haar digitale kanalen. In 2020 stond de uitfasering van het toenmalige intranet gepland en daarvoor in de plaats een nieuw social intranet te lanceren. Het social intranet bestaat uit een vijftal belangrijke componenten namelijk:

  • actueel;
  • integraties;
  • vinden;
  • sociale functies;
  • en content.

Umbraco Heartcore en .NET Core

Het social intranet is ontwikkeld op basis van .NET Core in combinatie met het open-source CMS Umbraco en in dit geval de headless versie "Umbraco Heartcore." Dit geeft een stabiele basis die in de toekomst gemakkelijk uit te breiden is.

Umbraco is in 2019 en 2020 door Emerce gekwalificeerd als de beste open-source CMS oplossing in Nederland.

Careyn, een actieve maatschappelijke onderneming

Careyn is een organisatie voor thuiszorg, verpleging & verzorging, maatschappelijke dienstverlening en meer. De organisatie is een van de grootste zorgaanbieders van Nederland met meer dan 6500 zorgmedewerkers. Zij beschikken over een groot aantal locaties verspreid over de drie provincies, namelijk Noord Brabant, Utrecht en Zuid Holland.

Kennismaken met een kop koffie?

Pascal van Assendelft LR

Stel je vragen aan Pascal Account & Projectmanager

Wil je met ons werken? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Bedankt voor het invullen van het formulier. Jouw bericht is goed verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.