Umbraco Heartcore, headless in de cloud

De Umbraco organisatie heeft een "in the cloud" service genaamd Umbraco Heartcore. Umbraco draait dan als een headless CMS op hun servers. Via RESTful API haal je de content op voor presentatie in een frontend.

Umbraco heartcore CMS Flowchart

Een CMS kun je op verschillende manieren hosten. Dat kan op de reguliere wijze bij je eigen hosting provider of eenvoudig bij Xuntos op een Azure of VPS omgeving. Maar de vraag is: "Hoe ga je het CMS inzetten? Traditioneel of headless?"

Umbraco Heartcore, Content as a Service

Kies je voor headless dan kun je ook de nieuwe Umbraco Heartcore service afnemen. Zij bieden een "Content as a Service" (CaaS) aan. Voor een vast bedrag per maand krijg je het Umbraco CMS in de cloud waar je centraal je content kunt opslaan.

De voordelen

De content is dan via de Umbraco API op te halen en kun je tonen in verschillende front-end oplossingen, bijvoorbeeld meerdere websites, een online shop of een klantenportaal. Umbraco in de cloud heeft dan ook zijn voordelen. De centrale opslag van alle content binnen je organisatie. Umbraco upgrades vinden automatisch plaats en er is een gegarandeerde 99,9% uptime met onbeperkte opslag & bandbreedte.

Het bepalen van welke Umbraco implementatie je nodig hebt, hangt natuurlijk af van de organisatiebehoefte. Wij helpen je graag bij het in kaart brengen van deze behoefte en voorzien je van advies bij het maken van een keuze. Neem dan contact met ons op dan bespreken we het onder het genot van een kop koffie.

Kennismaken met een kop koffie?

Pascal van Assendelft LR

Stel je vragen aan Pascal Account & Projectmanager

Wil je een vraag stellen of een kennismaking plannen?
Vul onderstaand formulier in.

Bedankt voor het invullen van het formulier. Jouw bericht is goed verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.