Umbraco Development

Ben je op zoek naar een bureau voor Umbraco development? Xuntos is een professioneel bureau in Den Haag met een sterke focus op development en gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en technische koppelingen op basis van het Umbraco CMS. Een populair CMS door de gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en veiligheid.

Xuntos Developer 2 LR

Wist je dat…
Umbraco al jaren het nummer 1 CMS in de Emerce100 is? Grote merken zoals Heineken en De Nationale Bioscoopbon kiezen voor Umbraco. Wil je meer weten over de voordelen van dit krachtige CMS? Lees alles over Umbraco.

De voordelen van Umbraco development

Als ervaren Umbraco website developer weten wij alles over het systeem en ook de voordelen waardoor onze klanten kiezen voor ontwikkeling met Umbraco. De belangrijkste voordelen waarom wij en onze klanten kiezen voor Umbraco website development:

  • Gebruiksvriendelijk en eenvoudig content beheer
  • Veilig door het open-source .NET Core framework van Microsoft.
  • Hoge performance
  • Gemakkelijk te koppelen of integreren met andere systemen
  • Ondersteund door een community van ontwikkelaars

Over Umbraco

  • Bestaat bijna 20 jaar
  • Het hoofdkantoor staat in Denemarken
  • Umbraco heeft meerdere awards gewonnen
  • Grote merken zoals Heineken, De Nationale Bioscoopbon, Ajax, VanderValk Hotels kiezen ook voor het Umbraco CMS

Umbraco Gold Partner

Xuntos is jouw Umbraco certified developer. Wij zijn namelijk officieel Umbraco Gold Partner. Dit betekent dat wij kunnen rekenen op directe ondersteuning van de ontwikkelaars van Umbraco zelf, zodat we altijd snel kunnen schakelen en de allerbeste kwaliteit leveren.

Xuntos is Umbraco Gold Partner

We maken gebruik van Umbraco Cloud Hosting op basis van Microsoft Azure. Umbraco Cloud is een solide en veilig platform. Iedere dag zijn er back-ups en vindt er automatisch onderhoud plaats. Hierdoor besparen we tijd en budget op het onderhoud van de omgeving.

Ben je op zoek naar een ervaren Umbraco web developer? Neem contact op!

Development in een headless CMS

Vanaf versie 12 heeft Umbraco CMS development nog een groot voordeel. Deze versie heeft namelijk headless mogelijkheden. Een headless CMS betekent dat je content op één plek kunt beheren en vanuit daar de content op verschillende plekken aanbieden, zoals op je website, instore scherm, app of plugins. Hierdoor hoef je niet op meerdere consoles in te loggen en content aan te passen, maar kan dit allemaal vanuit 1 interface. Dit is enorm tijd- en kostenbesparend.

Een headless CMS is een content management systeem waarbij alleen de content beheerd wordt. De daadwerkelijke website (of een ander platform waarop de content wordt gebruikt) staat verder los van het CMS en maakt met behulp van een API gebruik van de content uit het CMS. De content is losgetrokken van de presentatielaag. De front-end wordt hier niet gecombineerd. Het creëert geen webpagina’s. In plaats daarvan wordt de content via API’s beschikbaar gesteld.

Headless Umbraco CMS development is vooral interessant als je content via meer dan alleen een website wil presenteren. De content kan ook op andere manieren gepresenteerd worden, zoals met smart TV’s, smartphones, wearables, watches, game consoles of plugins. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kun je het CMS dus gebruiken voor veel meer dan website- en app development, bijvoorbeeld ook voor Umbraco plugin development.

Dus wil je content op verschillende plekken aanbieden en op 1 plek beheren? Kies dan voor headless Umbraco development van Xuntos. Onze Umbraco developers kunnen je helpen je wensen te realiseren.

Wil je hier meer over weten? Lees onze blog wat is een headless CMS?

Vraag een gratis demo aan?

Nieuwsgierig of Umbraco past bij jouw organisatie? 
Wij geven je graag een demo, zodat jezelf dit CMS kan ervaren.

Kennismaken met een kop koffie?

Pascal van Assendelft LR

Stel je vragen aan Pascal Account & Projectmanager

Wil je een vraag stellen of een kennismaking plannen?
Vul onderstaand formulier in.

Bedankt voor het invullen van het formulier. Jouw bericht is goed verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.