Xuntos is Umbraco Gold Partner

2021 was een leuk en spannend jaar. Met het vieren van ons tienjarig bestaan, een groeiend team en een aantal spannende nieuwe projecten in het verschiet, kunnen we met trots aankondigen dat we vanaf heden Umbraco Gold Partner zijn.

Umbraco Gold Partner Header afbeedling

Na ruim 10 jaar al fan te zijn van dit stabiele CMS en er solide gebruiksvriendelijke oplossingen mee gerealiseerd, zijn er steeds meer opdrachtgevers die vragen om hun webapplicaties te laten bouwen in het Umbraco CMS. Voor Xuntos was het dan ook tijd om voor de hoogst haalbare partnerstatus te gaan, die aansluit op onze ambities en verdere doorontwikkeling van ons bureau namelijk Umbraco Gold Partner.

Lees verder waarom wij Umbraco omarmen en waarom het een uitstekende oplossing is voor de projecten die we ontwikkelen.

Michiel van Nieuwkerk – Manager Operations

“Sinds de start van Xuntos ontwikkelen we websites, social intranetten en portalen op basis van Umbraco CMS. Je begrijpt, we zijn dus al jaren verliefd op dit CMS. Voor onze ontwikkelaars is Umbraco de tool waarmee we online platforms ontwikkelen, volledig naar de wensen van onze opdrachtgevers. Waar vooral de gebruiksvriendelijkheid en veiligheid hen aanspreekt, geeft het CMS voor ons als digitaal bureau alle ruimte om elk gewenste ontwerp in te bouwen, uit te breiden en heeft het de flexibiliteit om systemen van derden eraan te koppelen. Ook mogen we niet vergeten, Umbraco heeft security en performance hoog in het vaandel staan. De community rondom Umbraco is zeer actief in het (door)ontwikkelen van het CMS en zijn add-ons. Daarom geloven wij erin dat Umbraco de beste open-source oplossing is voor jouw online platform.”

Umbraco Gold Partner wat houdt het in

Ten eerste bevestigt het Umbraco Gold partnership onze toegevoegde waarde die wij als bureau bieden aan het Umbraco eco systeem.

We krijgen er veel voor terug: namelijk directe ondersteuning van het Umbraco Support team en een trainingsprogramma voor onze ontwikkelaars. Dit garandeert dat we altijd up-to-date zijn met de nieuwste ontwikkelingen van Umbraco.

Zo zijn we optimaal in staat om onze bestaande en nieuwe klanten van dienst te zijn in het realiseren van hun online ambities.

Wat zegt Umbraco

“We onderhouden al jaren warme contacten met het Xuntos team, hun kennis en expertise over Umbraco en Umbraco Heartcore, maar ook de langdurige relaties die zij onderhouden met Umbraco klanten getuigen van commitment naar ons toe. We zagen de laatste 2 jaar een verdere versnelling bij Xuntos en het verrast ons dan ook niet dat Xuntos de Gold Partnership verdient. Als Gold partner worden de banden verstevigt en met de partnerrelatie dragen we bij aan de groei van Xuntos. Ik kijk vooruit naar een prettige samenwerking. Welkom!”

Arnold Visser, partner manager Nederland

Over Umbraco

Umbraco is sinds 2005 een immer groeiend CMS en kent inmiddels wereldwijd meer dan 730.000 actieve installaties waar gebruikers dagelijks actief zijn met het onderhouden van hun digitale kanalen.

Umbraco is voor de redacteur / online specialist makkelijk in gebruik en kent in Nederland veel gebruikers. En heeft de erkenning van Emerce als nummer 1 open-source CMS. Een mooie bevestiging van het Umbraco succes is het wapenfeit dat Umbraco het meest actieve open-source .NET project is met meeste nieuwe contributors in 2021!

Umbraco is actief met drie edities

  • Umbraco Cloud is het Umbraco CMS in de cloud waarmee hosting en de laatste versie is gegarandeerd;
  • Umbaco Heartcore is het Umbraco headless CMS in de cloud voor een multichannel online marketing platform;
  • Umbraco CMS identiek aan de Cloud versie, maar voor gebruik op eigen server.

Umbraco ontdekken in 30 minuten? Bel ons. We geven graag een demonstratie!

Kennismaken met een kop koffie?

Pascal van Assendelft LR

Stel je vragen aan Pascal Account & Projectmanager

Wil je met ons werken? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Bedankt voor het invullen van het formulier. Jouw bericht is goed verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.