Umbraco Api

Het Umbraco CMS is bijzonder flexibel door de mogelijkheden van het inzetten van Umbraco API. Xuntos heeft geruime ervaring in het ontwikkelen van Umbraco api's.

Wil je een Umbraco API laten ontwikkelen of een bestaande API voor Umbraco gebruiken om jouw software te laten samenwerken met Umbraco? Umbraco is bijzonder flexibel door de mogelijkheden van het inzetten van API’s. Xuntos heeft geruime ervaring in het ontwikkelen van API’s voor Umbraco. Onze developers zijn gespecialiseerd in het Umbraco CMS en hebben veel ervaring met het ontwikkelen van API’s voor Umbraco.

Nieuwe en bestaande API’s

Wil je een nieuwe Umbraco API laten ontwikkelen die specifiek is gemaakt voor jullie systeem of wil je gebruik maken van een al bestaande API voor Umbraco? Beide is mogelijk. Wij zorgen ervoor dat jullie software perfect is verbonden met Umbraco middels een API. Wat voor Umbraco API dit ook is. Zo kunnen wij je bijvoorbeeld helpen met het ontwikkelen van de volgende API’s voor Umbraco:

  • Umbraco rest API
  • Umbraco web API
  • Umbraco 7 API
  • Umbraco backoffice API
  • Nieuwe Umbraco API
  • Bestaande Umbraco API koppelen
  • Uitbreiden van een Umbraco API
  • en nog veel meer. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Communicatie tussen software

Het komt regelmatig voor dat een website een functionaliteit nodig heeft, waarbij de website in dit geval Umbraco moet communiceren met andere software systemen. Xuntos kan bestaande systemen laten samenwerken met jouw website met behulp van een API of andere koppeling.

Wij kunnen jouw Umbraco website voorzien van een nieuwe API of gebruik maken van een API van een extern systeem. Hierdoor zorgen we dat jouw softwaresysteem samenwerkt en data uitwisselt met Umbraco.

Xuntos is Umbraco Gold Partner

Xuntos is jouw Umbraco certified API ontwikkelaar. Wij zijn namelijk officieel Umbraco Gold Partner. Dit betekent dat wij kunnen rekenen op directe ondersteuning van de ontwikkelaars van Umbraco zelf, zodat we altijd snel kunnen schakelen en de allerbeste kwaliteit leveren.

umbraco gold partner xuntos

Voorbeeld Umbraco api

Een gemakkelijk voorbeeld hierbij is een werken bij site. Vacatures staan meestal in een HR systeem opgeslagen, zodat ze onderdeel zijn van het werkproces. Het is voor een recruiter prettig om op 1 plek met vacatures en kandidaten bezig te zijn.

Door middel van een Umbraco api kunnen we de content van vacatures via Umbraco op de website plaatsen. Andersom is het ook mogelijk om de gegevens uit een sollicitatieformulier te sturen naar het HR systeem. Dit scheelt de recruiter veel tijd.

Dashboard en registratie omgeving voor MPS
De online omgeving voor onze klant MPS is een voorbeeld van een complexe portal en de gemaakte API’s met de verschillende systemen van MPS.

Dashboard MPS

In het klantportaal laten we aan de gebruiker veel data zien. De gebruiker kan zich registreren. Tevens kan hij inzien welke stappen van hem of haar worden verwacht tijdens het certificeringsproces. Welke technieken we gebruiken en hoe we dit project hebben aangepakt lees je in het case verhaal van MPS.

Vraag een gratis demo aan

Xuntos is het Umbraco bureau voor het ontwikkelen van API’s. Naast Umbraco API’s kunnen we je ook helpen met Umbraco development, Umbraco upgraden of het maken van een Umbraco website. Nieuwsgierig of Umbraco past bij jouw organisatie? Wij geven je graag een demo, zodat jezelf dit CMS kan ervaren. Neem hiervoor contact met ons op.

Kennismaken met een kop koffie?

Pascal van Assendelft LR

Stel je vragen aan Pascal Account & Projectmanager

Wil je een vraag stellen of een kennismaking plannen?
Vul onderstaand formulier in.

Bedankt voor het invullen van het formulier. Jouw bericht is goed verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.