Beeldschermen en toetsenbord van een Umbraco developer

Umbraco open-source .NET CMS

Ervaar De voordelen van Umbraco

  • Gebruiksvriendelijke backoffice voor eenvoudig content beheer.
  • Geschikt voor complexe websites en applicaties.
  • .NET Core, een high-performance en cross-platform technologie.

Umbraco is een veilig en flexibel CMS die makkelijk en intuïtief in gebruik is. Het systeem is eenvoudig uit te breiden, en gericht op de toekomst. Onze gecertificeerde ontwikkelaars staan voor jou klaar voor een vlekkeloze en snelle Umbraco implementatie.

Umbraco is Veiligheid boven alles

Waarom kiezen onze opdrachtgevers voor Umbraco? Dat is veiligheid. Dit CMS is namelijk gebouwd op het open-source .NET Core framework van Microsoft. Een veilig en high-performance framework dat cross-platform werkt.

Umbraco heeft de ondersteuning van een grote community van ontwikkelaars, waardoor het CMS consistent doorontwikkeld wordt en up to date is. Organisaties die werken met bedrijfsgevoelige gegevens hebben dus veel profijt aan een online platform op basis van Umbraco.

Umbraco CMS logo
Umbraco back office

Gebruikersgemak back office

Je beheert jouw online platform eenvoudig in de back office van Umbraco. Deze is gebruiksvriendelijk en flexibel in een complexe omgeving.

Umbraco ontwikkelaar

Jouw project met een flexibel cms

De kracht van Umbraco ligt in zijn flexibiliteit en de eenvoud van opschalen. Voor iedereen die ermee werkt. Van ontwikkelaar tot de redacteur. En ja, het is ook nog een open-source Content Management Systeem dus geen onnodig hoge licentiekosten.

Onze Umbraco specialisten staan graag voor je klaar en denken met je mee. Hierdoor kunnen we een snelle en vlekkeloze implementatie garanderen. Laat ons je helpen en bereik je doelen met een Umbraco online platform.

Umbraco Gold Partner

Onze ontwikkelaars kennen Umbraco door en door. Ze zijn Umbraco gecertificeerd en volgen jaarlijks Umbraco trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Ook zijn we Umbraco Gold Partner en kunnen we rekenen op directe ondersteuning van de ontwikkelaars van Umbraco zelf. Zo garanderen we de juiste inrichting van jouw online platform.

Umbraco project met ons starten?

070 - 22 10 530
Umbraco Gold Partner

Deze klanten kozen voor Umbraco

Alrijne Zorggroep logo
Careyn logo
Diakonessenhuis Werkenbij logo
Het Juridisch Loket logo
Health Valley Netherlands logo
Umbraco website verhuizen

umbraco website verhuizen

Wil je jouw bestaande Umbraco website verhuizen? Umbraco CMS is open-source. De basis code is openbaar en bekend. Een bestaande website die ontwikkeld is in Umbraco kunnen we overnemen van jouw huidige leverancier. Dit kan in zeer korte tijd als dat nodig is.

Jouw bestaande omgeving kunnen we vervolgens analyseren, verder ontwikkelen en optimaliseren. Wil je meer weten over Umbraco website verhuizen, neem dan even contact met ons op.

Kennismaken met een kop koffie?

Contact Koffie (2)

Contact Xuntos Sales Director

Wil je met ons werken? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Bedankt voor het invullen van het formulier. Jouw bericht is goed verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.