Beeldschermen en toetsenbord van een Umbraco developer

Umbraco open-source .NET CMS

Ervaar De voordelen van Umbraco

  • Gebruiksvriendelijke backoffice voor eenvoudig content beheer.
  • Geschikt voor complexe websites en applicaties.
  • .NET technologie van Microsoft zorgt voor hoge veiligheid.

Umbraco is een veilig en flexibel CMS die makkelijk en intuïtief in gebruik is. Het systeem is eenvoudig uit te breiden, en gericht op de toekomst. Onze gecertificeerde ontwikkelaars staan voor jou klaar voor een vlekkeloze en snelle Umbraco implementatie.

Umbraco is Veiligheid boven alles

Waarom kiezen onze opdrachtgevers voor Umbraco? Dat is veiligheid. Dit CMS is namelijk gebouwd in het .NET framework van Microsoft. Een veilige en snelle webtechniek die door Microsoft is ontwikkeld en onderhouden wordt.

Daarnaast wordt het Umbraco team ondersteund door een grote community van ontwikkelaars. Het CMS wordt consistent doorontwikkeld en up to date gehouden. Vooral organisaties met bedrijfsgevoelige gegevens hebben dus groot profijt bij het gebruik van Umbraco.

Umbraco CMS logo
Umbraco back office

Gebruikersgemak back office

Jij beheert een grote website eenvoudig in de back office van Umbraco. Deze is gebruiksvriendelijk en flexibel in een complexe omgeving.

Umbraco ontwikkelaar

Jouw project met een flexibel cms

De kracht van Umbraco ligt in zijn flexibiliteit en de eenvoud van opschalen. Voor iedereen die ermee werkt. Van ontwikkelaar tot de redacteur. En ja, het is ook nog een open-source Content Management Systeem dus geen onnodig hoge licentiekostem.

Onze Umbraco specialisten staan graag voor je klaar en denken met je mee. Hierdoor kunnen we snelle en vlekkeloze implementatie garanderen. Laat ons je helpen en bereik je doelen met een Umbraco oplossing.

Umbraco Certified Partner

Wij hebben gecertificeerde Umbraco ontwikkelaars die diepgaande kennis en ervaring hebben in het platform. Zij volgen jaarlijks een Umbraco trainingen wat inhoudt in dat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en kennis.

Umbraco project met ons starten?

070 - 22 10 530
Umbraco Certified Partner logo

Deze klanten kozen voor Umbraco

Het Juridisch Loket logo
Alrijne Zorggroep logo
Diakonessenhuis Werkenbij logo
Careyn logo
Umbraco website verhuizen

umbraco website verhuizen

Wil je jouw bestaande Umbraco website verhuizen? Umbraco CMS is open-source. De basis code is openbaar en bekend. Een bestaande website die ontwikkeld is in Umbraco kunnen we overnemen van jouw huidige leverancier. Dit kan in zeer korte tijd als dat nodig is.

Jouw bestaande omgeving kunnen we vervolgens analyseren, verder ontwikkelen en optimaliseren. Wil je meer weten over Umbraco website verhuizen, neem dan even contact met ons op.

Meer weten. Zullen we een kop koffie doen?

Marc Gutlich

Marc Gutlich Sales Director

Wil je met ons werken? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Bedankt voor het invullen van het formulier. Jouw bericht is goed verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.